“Na venčanju drugarice ljubila sam se sa mladoženjom, sad me svi mrze”

Najbolja prijateljica mlade napravila je veliku grešku i sada plaća cenu
Nikome nije prijatno kad sazna da ga partner vara, a posebno ako se to dogodi u najlepšem danu života – na venčanju.

Jedna devojka bila je deveruša na venčanju najbolje prijateljice pre dva meseca. Kako i dolikuje, trebalo je da bude podrška svojoj prijateljici tokom najvažnijeg dana u životu, ali je napravila neoprostivu grešku.

Kako sama navodi, a prenosi “metro.co.uk,” bilo je to jedno lepo venčanje sa super atmosferom.

Iako je bila presrećna što joj se najbolja drugarica udaje, potajno je bila tužna jer je gajila nežna osećanja prema njenom, sada već suprugu. To i ne bi bilo toliko čudno da se njih dvoje ne poznaju od detinjstva i da ona nije upoznala mladence.

Na pomenutom venčanju, deveruša se prepustila većoj količini alkohola, pa je “zgrabila” mladoženju i počela da ga ljubi. On nije ostao ravnodušan – uzvratio joj je, što jednom gostu nije promaklo. Da skandal bude veći, to je saznala i mlada.

Od tog trenutka mlada odbija da razgovara sa deverušom, iako joj se ona izvinila kako lično, tako i napismeno.

Deveruša kaže da je svesna svoje greške, ali smatra da polovinu krivice sigurno snosi i mladoženja. On je, ističe, ipak prošao bez posledica.

Novopečeni supružnici skrasili su se u ljubavnom gnezdu nedaleko od stana u kom živi osramoćena deveruša. Po priči komšija, muž preljubnik i prevarena supruga vode idiličan život. Čak su pravili i žurku, ali na nju nisu pozvali deverušu, što ovu devojku izjeda.

– Kako da se vratim u njihov život? Svesna sam greške i želim da im pokažem da se iskreno kajem – poručuje deveruša koju su zbog poljubaca razmenjenih sa mladoženjom na njegovom venčanju svi osudili.
IZVOR:OBJEKTIV.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link