SILOVAO ME SVEKAR: Šta da kažem mužu? Ostala sam trudna a ne znam ko je otac mog deteta!

kol2,2023

Pejdž je imala samo 13 godina kada je otac njenog dečka počeo intimno da je zlostavlja. Silovao ju je, ostala je trudna ali mučilo je to što nije znala ko je otac, jer je tada spavala i sa svojim dečkom.

Silovana devojka se plašila da je tata njenog dečka otac deteta, koji ju je intimno zlostavljao mesecima. Govorio joj je da nikome ne sme da kaže za to jer joj niko sigurno ne bi poverovao. Ipak, on je priznao da je silovao i osuđen je na sedam i po godina zatvora.

Pejdž iz Birmingema je ispričala medijima da je svog dečka upoznala sa 13 godina kada su se prvi put i poljubili. Njegov tata ih je često vodio na izlete brodom. Kako bi iskoristio priliku da napadne Pejdž, otac njenog dečka je svog sina često slao do prodavnice da bi ostao sam sa njom.

“Sada kada izlaziš sa mojim sinom pokazaću ti kako se vodi ljubav, govorio joj je dečkov otac. Bila sam nevina i plakala sam od bola i straha. Kada se Mark vratio, njegov otac se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Nakon toga, svaki put kada bi ostali sami, zlostavljao me. Dirao me je po nozi i gurao ruku ispod moje školske uniforme. Jedan dan me odveo na izlet brodom i silovao me. Rekao mi je da nije ljubomoran na Marka jer on može da me ima kada god poželi”, kaže Pejdž.Ispričala je i da je jedne noći, kada su ostali sami, imala odnos sa Markom. Njemu je to bio prvi put, a Pejdž kaže da se pretvarala da je i njoj to bio prvi put.

“Kako sam mogla da mu kažem da mi je nevinost oduzeo njegov rođeni otac”, rekla je.

Kada je ostala trudna, uhvatila ju je panika. Prvo je drugima govorila da se udebljala. Kada više nije mogla da skriva trudnoću, rekla je Marku. Ipak, nakon što se porodila DNK analizom je utvrđeno da je dete Markovo. Ipak, on nije mogao da podnese pritisak za sve ono što joj je njegov otac uradio, pa su se rastali.

IZVOR:(Kurir.rs/24sata.hr.)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page