PREVARILA MUZA SA 30 GODINA STARIJIM SVEKROM A ONDA SE…

srp29,2023

Turska glumica Gokce Bahadir (41) početkom ove godine je stala na ludi kamen i postala supruga muzičaru Emiru Ersoyu, a nakon toga su “procurili” detalji o njenom bivšem suprugu, glumcu Aliju Sunalu (45) i njihovom odnosu.

Naime, par se vjenčao 2011. godine, a brak je potrajao samo godinu dana, a sada je otkriveno i zbog čega su se razveli.

  • Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazili – navela je tada glumica kao razlog rastanka.
  • Detalje bračnih problema nije otkrivala, međutim izvori bliski Gokce tvrde da se njihov brak raspao jer je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom.
    • Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju spriječila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina, otkrio je tada izvor blizak glumici.
    • Šuškalo se kako ih je raskrinkao Ali koji je bio na putu, a vratio se dva dana ranije. Prvo je vidio očev automobil u svom dvorištu, a potom ih je zatekao golišave u dnevnom boravku, što je dovelo do neviđenog skandala.I glumac je na ponovo našao sreću i od 2018. godine je u sretnom braku s Nazli Kurbanzade, a imaju kćerku Narin Sunal.
    • IZVOR:SANDZAKLIVE.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page