DORA"IMAM 34 GODINE MLADA SAM OSTALA UDOVICA ZELIM DRUZENJE" - Najnovije Vijesti

DORA”IMAM 34 GODINE MLADA SAM OSTALA UDOVICA ZELIM DRUZENJE”

srp26,2023

Interesi
Sreća je zapravo u malim stvarima, jer samo treba pogledati oko sebe. Općenito, nije važno jeste li u gradu ili šumi, u planinama ili bilo gdje drugdje – posvuda možete vidjeti nešto novo, nešto neobično ili čak čudno. A osim toga, ludo sam zaljubljen u životinje i mogu ih gledati satima, kao i gledati programe o njihovom životu. Također, volim slušati različitu glazbu, ali ona treba odražavati moje unutarnje stanje. Može biti i trance i klasika, i rap i lagani rock, pa čak i neke mantre … Osim toga, volim se lijepo odijevati i šminkati. I tu mi pomažu tečajevi šminkanja i majstorski tečajevi koje redovito pohađam. Usput, dobra sam u šivanju! Šivanje je još jedna moja strast! Volim gledati lijepe ljude i naučiti nešto novo.

Licni Opis
Trenutačno jedva čekam krenuti na novo putovanje i započeti novo poglavlje u svom životu. Moj cilj je razviti ispunjavajuće odnose koji donose sreću i radost u moj život. Ja sam privlačna, pozitivna, zabavna, otvorena i motivirana osoba koja u potpunosti cijeni iskrenost i transparentnost. Sklon sam postati susretljiviji u prisutnosti snažnog partnera koji me podržava. Također je važno reći da sam vjerna u prijateljstvu i ljubavi, pa se trudim pronaći svog čovjeka i započeti život ispočetka.

Tražim
Sanjam da će mi svemir pružiti priliku da upoznam svog jedinog muškarca! Jako cijenim međusobno poštovanje, stoga prije svega žudim za mudrim, ljubaznim, nježnim, brižnim i pažljivim partnerom koji me može oraspoložiti i nasmijati u teškim trenucima života. Čvrsto vjerujem da zajedničkim radom možemo unaprijediti kvalitetu našeg obiteljskog života. Nadam se da još uvijek tražite i da ćete me pronaći ovdje)

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page