Žena iz Bosne vodila ljubav sa SVEKROM – kad je muž saznao, nastao je opšti HAOS: “Prišao mi je skroz go”

“Čekala sam da moj muž zaspi, zahrče i da se svekar konačno pojavi, ali sve je bilo uzalud i tada sam odlučila da idem na sve ili ništa”, rekla je ona

Jedna žena iz Bosne i Hercegovine, preciznije iz Bihaća, opisala je kakve je avanture imala sa svojim svekrom dok njen muž nije bio kod kuće, a u nastavku vam prenosimo njenu ispovest.

“Ni kao dete, a ni kasnije kada sam odrasla nisam volela da spavam sama u krevetu. Zbog toga su mi suprugova odsustva veoma teško padala Mrzela sam njegova poslovna putovanja, koji je bilo mnogo. Mrzela sam ih najviše zbog činjenice da me je ostavljao samu i to još u prvoj godini braka. Proganjao me je strah iz detinjstva da će me napasti čudoviše iz ormara. I jeste me napalo, samo je imalo lik mog svekra”, ispričala je ona i dalje objasnila kako je došlo do ovog čina.

“Jedne noći me je probudio dodir po ruci. Prenula sam se iz sna, i onako, u bunilu, nerasanjena, ukočila se od straha kada sam pored kreveta ugledala njega. Suprug je tog jutra otputovao na jedan kraći seminar. U onom šoku, sva zbunjena, ugledala sam svekra kako mi prilazi skroz go. Ukočila sam se i nisam znala kako da reagujem. Grlo mi se osušilo i nisam mogla da progovorim. Pomislila sam da je sve to san”, rekla je ona i prepričala neočekivan epilog ove šokantne priče.

“Ujutru je sve bilo normalno. Svekar se ponašao kao da se ništa nije desilo. Suprug se vratio i mislila sam da je stvarno sve bio san. Ipak, dve nedelje kasnije ostala je sama i ponovo se desilo isto. Ovog puta moj muž je otputovao na sedmodnevni seminar u Španiju. Svekar mi je dolazio svake noći. Shvatila sam da to definitivno nije bio san. Više se nisam plašila mraka. Jedva sam čekala da padne noć i da se moj novi ljubavnik konačno pojavi. Dolazio je svake noći, jedan sat posle ponoći, kada bih ugasila svetlo”, rekla je ova žena i objasnila šta se događalo nakon ovih “noćnih poseta”

“Nikada nismo pričali o tome, a on bi brzo posle ljubavnih igrarija jednostavno nestajao. Pomislila sam da se krije od supruge. Muž mi je postao odbojan. Mrzela sam njegovu prisutnost, jedva sam čekala da ponovo ode na neki put. Ali, usledio je period u kojem je stalno bio kod kuće. Bivala sam sve nervoznija. Čekala sam da moj muž zaspi, zahrče i da se svekar konačno pojavi. Ali sve je bilo uzalud. Tada sam odlučila da idem na sve ili ništa”, ispričala je žena.

“Tokom jedne jutarnje kafe, posmatrala sam svekra kako pomaže svekrvi da naprave doručak, i to mi je jako zasmetalo. Sasula sam mu naše noćne avanture u lice. Kada je to čuo moj muž, nasrnuo je na njega. Davio je rođenog oca pred mojim očima, a meni je bilo svejedno. U roku od sat vremena izbacili su me na ulicu. Nisam imala kuda. Narednih nekoliko meseci čak me je i moja porodica osuđivala, a meni su uručeni papiri za razvod po hitnom postupku”.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page