PUŠTAM MUŽA DA SPAVA SA MOJOM MAJKOM I SESTROM VIŠE PUTA NEDELJNO: Nakon puštenog snimka devojka totalno ŠOKIRALA JAVNOST!

srp21,2023

Majka i ćerka spavaju sa istim muškarcem i kažu da u tome ne vide ništa loše!

Medi Bruks živi sa svojim mužem u SAD, a kako je istakla na TikToku, kada nije raspoložena za intimne odnose rado ga pošalje kod svoje mame da ona spava sa njim.

Njih troje su svingeri, što znači da su u otvorenim vezama i razmenjuju intimne partnere na svingerskim događajima, i u tome ne vide ništa loše.

– I moja mama i ja smo svingerke, što je sjajno, a znate zašto? Zato što kad nisam raspoložena za sintimni odnos, moj muž može da spava sa njom. Da, ja sam takva žena. Puštam da moj muž ima odnose sa njom nekoliko puta nedeljno – rekla je Medi.I ne samo majka, ona je priznala da svog muža ponekad “pušta da se igra” i sa njenom mlađom sestrom.

Njeni videi na društvenim mrežama imaju milionske preglede, a ljudi su uglavnom začuđeni ovakvim njihovim životom.- Kako ste ikada došli došli do tog razgovora? – pitao je jedan korisnik TikToka, dok mnogi pišu da nikada ne bi mogli da partnera ili partnerku dele sa nekim.- Nema šanse da bih delila partnera sa nekim, ali okej, to je vaš život – poručuju joj.

IZVOR:PINK.RS

By admin

Sličan Sadržaj