“ŽAO MI JE DRUŽE, ALI OVO MORAŠ DA VIDIŠ” Varala muža sa vodoinstalaterom, a onda je usledio NEOČEKIVANI OBRT, evo kako je otkrivena AFERA

Ostrvskim medijima odjeknula je priča o Britancu koji je na snimku nadzorne kamere video da je njegov vodoinstalater na njegovom kauču imao INTIMNI ODNOS sa ženom njegovog prijatelja
Majkl Vilijams je otišao na odmor sa porodicom, a vodoinstalateru Majku Vilsonu je ostavio ključ kako bi izvršio popravke. Kada se vratio i pregledao snimke sigurnosnih kamera, imao je šta i da vidi – vodoinstalater je u kući priredio privatnu zabavu sa svojom ljubavnicom koja je žena Vilijamsovog prijatelja.

Vlasnik kuće je odmah obavestio prijatelja da ga žena vara i priložio dokaze za to.

– Žao mi je, druže, ali moraš ovo da vidiš. Tvoj žena je imala s sa vodoinstalaterom u mojoj kući – poslao je on prevarenom prijatelju zajedno sa video snimkom.

Kada je njena afera otkrivena, žena je pobesnela. Iako je sama kriva za raspad svog braka, svoj bes usmerila je na Vilijamsa.

– Hvala što si mi rasturio porodicu – napisala mu je u poruci nakon što ju je muž ostavio zbog prevare.

U ceo slučaj je sada upletena i policija, jer je vlasnik kuće optužio vodoinstalatera da mu je ukrao pivo iz frižidera u noći strasti.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page