Kragujevčanka je spavala sa svim muškarcima u selu: Umesto novca, nerealno šta sve uzima kao nadoknadu! - Najnovije Vijesti

Kragujevčanka je spavala sa svim muškarcima u selu: Umesto novca, nerealno šta sve uzima kao nadoknadu!

srp16,2023

– Stvarno mi je lepo sa njima i uživam im pružati veliko zadovoljstvo jer sam sigurna da bolje od mene nema – rekla je anonimna ljubavnica
Na internetu se pojavilo pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom kragujevačkom selu

– Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svesna sam da će mi doći glave ali ne mogu im odoleti. Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene – ispričala je ova anonimna “ljubavnica”.

Ona ih je na početku teška srca odbijala ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji kada već njihove žene neće.

– Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u sredini. Pored njih se osećam kao kraljica celog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti – dodala je “ljubavnica”.Mnogi su je nagrađivali. Neki su joj davali novac, suve kobasice, šunku, sveži sir i pavlaku.

– Stvarno mi je lepo sa njima i uživam im pružati veliko zadovoljstvo jer sam sigurna da bolje od mene nema. To mi i oni govore – dodala je ona.Ipak, postoji jedna stvar koje se boji.

– Što će biti ako njihove žene saznaju za to? Neke od njih znam lično i znam kakve su veštice i gadure. Znam da će to kad tad izaći na videlo jer će se neko odati, muškarci su babe tračare kao i žene. Sigurna sam da će sve doći po mene i obesiti me na stub srama. Moraću da napravim neko sklonište dok ih ljutnja ne prođe. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima – zaključuje ova anonimna ljubavnica.

IZVOR:TELEGRAF.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page