ANASTASIJA(33)”ŽIVIM U HOLANDIJI I VOLIM STARIJE MUŠKARCE JAVITE MI SE”

LIK
VOLIM more .. Volim život, jer se sastoji od trenutaka!) Volim komunicirati, smijati se, vrlo dojmljiv i ljubazan.. Cvijeće i životinje su moja slabost.. Vodim aktivan stil života i pravilnu prehranu, mogu prekinuti par hamburgera tjedno) Ponekad tenis, plivanje, odbojku zamijenim odlaskom u kino ili kazalište. Volim tople večeri s voljenim osobama … anegdote i viceve iz života. Pridruži mi se i ispričaj smiješnu priču iz svog života?)

Oči mi se razvedri kad sam sretan… Nitko ne zna što će se dogoditi sutra, stvorimo NAŠE sutra – zajedno?)slatko? Ili ljuto? Slatko i ljuto! 🙂 To je o meni! Volim dodati neke pikantne note ne samo tijekom kuhanja nego i općenito u svoj život:) Volim putovati i učiti jezike. Savršeno poznajem ukrajinski, ruski i engleski, održavam komunikaciju na njemačkom i činim prve korake na talijanskom. Volim gledati nogometne utakmice i radije dijelim interese svog muškarca nego gubiti vrijeme na nedjeljnu kupovinu. Ali nešto važno nedostaje… Osjećate li i vi isto? Misliš li i ti da ni najsjajniji život nema vrijednosti bez ljubavi? Ako si ti moj Posebni, krajnje je vrijeme da mi napišeš pismo ili se javiš u chat)))

INTERESI
Vodim aktivan način života i pravilnu prehranu, što može slomiti par hamburgera tjedno) Ponekad tenis, plivanje, odbojku zamijenim odlaskom u kino ili kazalište. Volim tople večeri s voljenim osobama … šale i viceve iz života. Pridružite mi se i ispričajte smiješnu priču iz svog života?)HOBIJI
Volim biti aktivan… jako mi je teško samo mirno sjediti, naravno ako nije ležanje s tobom na kauču zamotano u pladnju, gledanje omiljenog filma)) Pa volim jutarnji jogging s glazbom u ušima . Također 3 puta tjedno idem u teretanu. Prava sam nogometna zabava, pogotovo na stadionu s nekim zdravim grickalicama u ruci.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj hrabri romantičar otvorenog srca, znam da će moj budući suprug pročitati moj profil i shvatiti – evo je! Čovjek s unutarnjom jezgrom, koji će imati smisla za humor i prekrasan zarazni smijeh) Puno se smijem, pa će vam vesela djevojka u vašem životu pružiti još više sreće) Vidimo se!) Čekam pismo! od vas!) Dolaze nezaboravni božićni praznici, ovih dana morate biti zajedno !!! Jesi li spreman???

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS.COM

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page