Prevarila sam supruga i kasnije se udala za ljubavnika. Već 10 godina porodica ne komunicira sa mnom - Najnovije Vijesti

Prevarila sam supruga i kasnije se udala za ljubavnika. Već 10 godina porodica ne komunicira sa mnom

lip23,2023

Žena koja je upoznala svog sadašnjeg muža na sajtu za upoznavanje ljubavnika kaže da ne žali ni što članovi porodice ne pričaju s njom već 10 godina

Stefani Majer (47) iz Toronta kaže da je pre nego što je postala član sajta za afere “Ešli Medison”, bila domaćica i jedina zajednička stvar koju je imala sa svojim tadašnjim mužem bila su deca.

Par je bio u braku 11 godina kada je ona odlučila da poseti ovaj sajt. Tu je upoznala Majkla Oshusta i afera je ubrzo počela. Njeno “švrljanje” je otkriveno posle tri meseca i Stefani je odlučila da napusti svog muža.

– Nisam ponosna na način na koji smo se upoznali, ali sam veoma srećna što smo zajedno. Ne kajem se i ovo je bio apsolutno pravi izbor za mene – objasnila je Stefani.

– Međutim, koštalo me je nekih bitnih ljudi u životu, zato što su me oni najbliži osuđivali. U početku sam izgubila neke prijatelje koje sam poznavala godinama. Oni su mislili da je bilo veoma pogrešno to što sam varala supruga, i smatrali su da ne mogu da mi veruju – dodala je Stefani.

– Ne pričam sa nekim članovima porodice već 10 godina, a oni žive na samo deset minuta od mene – tužno kaže Stefani.

Stefani je imala 32 godine kada je odlučila da se priključi sajtu i priznala je da nikada pre nije bila neverna.

– Čula sam brojne radio reklame za “Ešli Medison” i to je probudilo neku vrstu znatiželje u meni. Društvo mi je dugo falilo u braku, osećala sam se zapostavljeno. – kaže ona i nastavlja  – Pre toga, moj tadašnji muž i ja smo već razgovarali o razilaženju. Ovo je bio jedan od načina da protegnem prste van braka.

– Nisam se udala s namerom da varam ili da povredim mog muža ili porodicu. Znala sam da to nije održivo, žudela sam za romantičnom vezom i intimnošću – dodala je.

– Prvi put posle mnogo vremena prioritet mi je bila sopstvena sreća. Ponovo sam se osetila živom. Majkl i ja smo započeli vezu skoro odmah. Kada smo se sreli, znala sam da je naša konekcija posebna. Nismo želeli više da se razdvajamo, tako da sam morala da osmislim zajedničku budućnost. Vrlo brzo sam se preselila. U početku moj tadašnji muž ništa nije sumnjao, ali je vremenom video neku promenu. Rekao mi je da delujem srećnije i kao da sam puna života. Vremenom mu je sve postalo sumnjivo. Našao je poruke i mejlove. Zvao me je na telefon i suprotstavio mi se. Bukvalno sam osetila olakšanje kada je saznao. – priča ona.

Stefan i Majkl su se venčali 3 godine kasnije i posle 12 godina braka ona tvrdi da i dalje imaju istu konekciju kao i na početku.

– On je moj najbolji prijatelj, moja bolja polovina, moja stena. Deca su bila veoma mala u to vreme i ništa nisu razumela. Kada su dovoljno porasli, objasnila sam im kako smo se upoznali i koliko je on pozitivno uticao na moj život. – zaključila je Stefani.

IZVOR:TELEGRAF.RS

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page