“Imam aferu sa personalnim trenerom, potpuno se razlikuje od mog muža – postala sam zavisna”

Ispovest žene koja mesecima vara supruga sa mladim ljubavnikom

Postala sam zavisna od avanturističkog i ekstremno zadovoljavajućeg intimnog odnosa koji imam sa svojim ličnim trenerom.

Odnos  sa mojim mužem je na sasvim drugom nivou.

U braku smo šest godina; on ima 32 godine, a ja 29. On je električar, a ja sam frizer. Još se dobro slažemo, ali naš intimni život nije više kao što je nekada bio.

Kako bismo popravili naš odnos, on je počeo da igra fudbal i smanjio je piće sa svojim prijateljima, a ja sam odlučila da se upišem u lokalnu teretanu. Bilo mi je jako dobro i trener mi je rekao da bi mi koristilo da radim “jedan na jedan” vežbe s njim između sesija u teretani.

Garažu je pretvorio u kućnu teretanu.

Rezervisala sam sesiju ujutro na rođendan mog supruga; planirali smo da odemo na vikend odmah posle mog treninga. Taman sam se spremila da se odvezem kući posle vežbanja, kad sam shvatila da sam zaboravila mobilni.

Pozvonila sam na vrata mog fitnes instruktora, a on me je pozvao unutra dok je tražio moj telefon. Kad se provukao pored mene, okrenuo se i pogledao me, a ja sam bila tako svesna njegovog snažnog tela tako blizu mog i njegovog muškog mirisa…

Usne su nam se dodirnule i odjednom smo se strastveno poljubili. Nikada u životu nisam osećala ništa slično. Na kraju smo imali neverovatan odnos.

Moj vikend sa suprugom bio je potpuni promašaj; umesto da se posvetimo jedno drugom, on se napio.

Razočarana, jedva sam čekala da ponovo vidim svog trenera.

Prošla su dva meseca, a mi završavamo treninge u krevetu.

Mislila sam da su samo porno zvezde jednako dobro obdarene kao i on, i nikada nisam postigla tako intenzivan odnos kao što sam to činila s njim.

Oboje se slažemo da je ovo samo uzivanje; on ima samo 22 godine, ali je mnogo kreativniji od mog supruga.

Volim svog muža, ali jedva čekam uživanje u odnosu sa svojim mladim ljubavnikom.

Ogdovor psihologa:

 

Nažalost, morate biti svesni činjenice da vas suprug može napustitii ako otkrije vaše “izlete”, što će vrlo verovatno učiniti pre ili kasnije.

Znate da vaša veza sa ljubavnikom nikuda ne ide, pa zamislite koliko biste mogli da budete jadni, recimo, godinu dana ako ovo nastavite – i mogli biste rizikovati korona virus, pogotovo jer ne možete biti sigurni da vaš trener to ne radi i sa drugim ženama.

Završite lične treninge koji vam nisu od koristi.

Razgovarajte s mužem o tome da uložite novu energiju u vaš intimni život.

Kvalitetan odnos ne odnosi se na veličinu, već na prilagođavanje jedno drugome i uzajamnu odgovornost i potrebu da usrećite jedno drugo.

(Telegraf.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link