DUSANKA”IMAM 34 GODINE I ZIVIM U DJASPORI USAMLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE”

lip18,2023

Interesi
život, priroda, umjetnost, osjećaji. dizajn odjeće, interijera, predmeta, psihologija, ezoterija,Profesorica sam engleskog i njemačkog jezika. Zanimaju me filologija i različiti jezici. Moj najveći san je upoznati mnogo različitih jezika. Volim naučiti nešto novo o različitim zemljama, kulturama i tradicijama.Sebe mogu opisati kao vrlo iskrenu, otvorenu i otvorenu osobu. Ponašam se prema ljudima onako kako bih želio da se postupa sa mnom. Bit ću pouzdana prijateljica, dobra domaćica i spremačica, savršena ljubavnica za svog budućeg muškarca.Ovdje sam da upoznam muškarca koji će biti jednostavan, pričljiv, romantičan. Spreman sam razvijati lijepe odnose koji nas mogu dovesti do braka.

Licni Opis
Jako su mi bitne životne vrijednosti kao što su ljubav, odanost, odanost. Za mene ljubav i moja obitelj igraju vrlo važnu ulogu u životu. Sanjam o velikoj i snažnoj obitelji. Što se tiče romantičnih veza, vrlo sam nježna, brižna, puna razumijevanja. Važno mi je da moj muškarac bude sretan i da se osjeća voljeno. Također znam biti zahvalna čak i na nekim sitnicama.Volim ples, fotografiju, čitanje, kuhanje i putovanja. Imam toliko strasti i entuzijazma za svoj život. Također volim prihvaćati izazove i učiti nove stvari, tako da mi neće biti problem upoznati vas i vašu kulturu.Ja sam tipična prelijepa dama sa sjevera, vrlo sam optimistična i otvorena, promišljena, entuzijastična, nježna, također vrlo strastvena i odana, iskrena, romantična i duhovita. Možete osjetiti moju strast, nježnost, entuzijazam kad smo zajedno, i volio bih da postanete najsretnija osoba na svijetu i da se osjećate vrlo ugodno sa mnom.

Tražim
Važno mi je da je pored mene bio hrabar čovjek s dobrotom i toplinom u srcu. Zaista cijenim ljubaznost i privrženost i zauzvrat ću vam dati ovo. Za mene je važno razumijevanje i poštovanje jednih prema drugima, navečer ćemo razgovarati s tobom o svemu, dijeliti tugu i radost, uživati ​​jedno u drugom i voljeti se. Važno mi je da u vezi ima romantike.Trebam muškarca koji je ljubazan, prijateljski raspoložen, romantičan, duhovit i obiteljski orijentiran. On bi trebao biti pošten, odgovoran i ljubazan, vrijedan povjerenja, ozbiljan u vezama, kao što sam ja ozbiljna, vjerna, privržena i ja sam žena za jednog muškarca. Jesi li ti pravi za mene? Želiš li me držati za ruke i šetati plažom, da zajedno gledamo zalazak sunca iznad oceana? Hoćeš li sa mnom na večeru uz svijeće? Htjela bih upaliti tihu glazbu, otvoriti ti vino i pogledati ti duboko u oči bez ijedne riječi, a da postoji kamin, sjesti s tobom kraj njega uz čašu crnog vina, pijuckati vino i dijeliti topli kraj dana unutra dok hladnoća vani tiho nestaje sve do izlaska sunca.

UKOLIKO ZELITE DODAAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj