“VARAM SUPRUGA VEĆ DESET GODINA I TO NAM JE SPASILO BRAK!” Otvoreno priznala detalje svojih afera za koje muž nema predstavu da postoje

lip14,2023
Čudan način za rešavanje nezadovoljstva u zajednici!

Većina ljudi veruje da su kvalitetno zajedničko vreme i dobra komunikacija ključ srećnog braka, međutim Gili (47), koja je htela da ostane anonima, kaže da jedan partner ne može zadovoljiti sve njene potrebe. Zbog toga, tvrdi da joj je brak spasila njena 10-godišnja ljubavna afera.

U “dobru i u zlu” venčala se sa suprugom pre 21 godinu, a nakon otprilike 10 godina braka potražila je ispunjenje svojih intimnih potreba van braka. Žena, koja je tvrdi da je iz Invernesa u Škotskoj, odlučila se za varanje svog supruga nakon što su se neko vreme svađali oko toga koliko su često intimni

Moj suprug se trudio da ispuni moje želje u krevetu, ali počela sam da osećam da se često svađamo oko toga i na kraju sam se osećala kao da ga pritiskam da bismo imali odnose –  rekla je Gili.

Bila je nezadovoljna kada su stvari postale rutina nakon 10 godina braka.

– Niko se ne želi partnera kome je intimni odnos nebitan, to je reč o zabavnom delu partnerskog odnosa. Shvatila sam da imam problem i odlučila da ću pomalo avanturistički začiniti stvari – rekla je ona.

Probala je, imala kratke afere sa nekoliko muškaraca, sve dok pre otprilike sedam godina nije upoznala svog trenutnog ljubavnika. I on je oženjen i kaže da se upravo zbog svojih obveza dobro razumeju i poštuju međusobne granice.

– I nakon svih ovih godina, među nama još ima strasti. Sastajemo se samo da bismo uživali u intimnim odnosima, kad god možemo i uvek je to veliko uzbuđenje. Ponekad smo pomalo nestašni na javnim mestima, a ponekad budemo kod mene, kod njega ili u hotelu. Gde god bili, uvek je vrlo strastveno –  priča Gili.

Ova žena tvrdi da je nerealno verovati u to da samo jedna osoba može zadovoljiti nečije potrebe u vezi.

– Meni ta veza pomaže da osiguram sve svoje potrebe, sve aspekte jedne veze. Nerealno je očekivati da će to moći samo jedan partner. Nemoguće je da on u potpunosti odgovori na vašu potrebu za intimnim odnosom, razgovorima i stabilnošću. Kada dopuštate sebi da volite više ljudi, to vam pomaže da još više cenite svog partnera, jer se fokusirate na ono što vam daju, a ne na ono što im nedostaje – pojašnjava ona.

Dodaje kako njen ljubavnik ispunjava njenu potrebu za avanturom.

– Ja sam izraženo senzualna osoba, potrebna mi je ta strast, osećam se živo kada sam nestašna i potrebna mi je ta veza. S druge strane, suprug mi daje stabilnost i sigurnost i on je onaj kojem bih poverila svoj život u ruke – kaže ona.

Dodaje kako je još uvek intimni aktivna i sa suprugom, međutim oseća da sada vrši manji pritisak na njega kad je u pitanju spavaća soba.

S ljubavnikom se ponekad sastaje više puta nedeljno, ponekad jednom mesečno, zavisno od obaveza. Mužu kaže da će ostati na poslu do kasno, ili da je na poslovnom sastanku. Dok vodi dva odvojena života, suprugu ne govori ništa o tome.

– Malo je kontroverzno, ali ne vidim zašto bih mu rekla nešto. Naš brak teče prilično savršeno, s obzirom na to da smo toliko dugo zajedno. Zaista uživam u vremenu koje kvalitetno provedem sa suprugom, umesto da nas melje svakodnevica. Kad živite s nekim po ceo dan, možete zanemariti potrebe onog drugog i gledati televiziju celu noć, jedva da i progovorite – objašnjava ona.

Dodaje da nije uvek lako uskladiti vreme između dva partnera, ako tako nešto potraje duže vreme, morate se dobro organizovati.

– Morate imati i dobru memoriju, da ne bi izlanuli nešto pred jednim partnerom što nema veze s njim. Jednostavno morate biti spremni na taj trud – zaključila je Gili i odala da je ova tema još uvek polamo tabu tema, ali savetuje žene da ukoliko imaju potrebu za nekim promenama u svom životu, da njih i sprovedu.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj