SJELA JE OČUHU U KRILO I OSTAVILA SVIJET U ŠOKU: Malo smo se zabavili sinoć… Volim te, tata! Reagovala i majka: Grozno! - Najnovije Vijesti

Oni su jedna, da se blago izrazimo, baš čudna porodica. Možda i najčudnija u svetu sporta. Njihova priča došla je u žižu svetske javnosti pre dve i po godine. A, i danas su izuzetno zanimljivo.

No, krenimo redom.

Kim Zolčjak, američka rijaliti zvezda proslavila se emisijom o venčanju sa nekadašnjim NFL igračem Krojom Birmanom.

Sve to bio je samo uvod u ono što ju je vinulo u žižu popularnosti, razlog je jedna fotografija. Na njoj je bila krajnje čudna scena – njena ćerka je sedila u krilu njenom novom suprugu (svom očuhu).

Lavina ljudi je tada u negativnom kontekstu komentarisala tu fotografiju, usledio je žestok odgovor od strane Kim.Prvo je Birman objavio fotografiju kako mu mlada influenserka i ćerka njegove supruge sedi u krilu i ljubi ga na proslavi njegovog rođendana.

Mlada Brijeli Birman (25) od 2013. godine nosi prezime nekadašnje zvezde američkog fudbala jer ju je prihvatio za svoju ćerku nakon što joj je oženio majku. Ređali su se komentari…

“Vaša ćerka ne bi trebalo da sedi u krilu vašeg supruga”, bio je samo jedan u nizu sličnih.

Nastao je opšti haos, a cela priča je imala izuzetno veliki odjek u javnosti.

Američki “TMZ” je tada čak i kontaktirao Kim Birman-Zolčjak koja je bila baš ljuta, ali na medije:

“Gledajte svoja je*na posla, boli me uvo za tu priču. Vi stebolesni i iskrivljeni da čak i idete u tom smeru. Grozno”, odgovorila je povređena majka.

Brijela Birman je već do 20. godine imala seriju estetskih operacija! Čudno, zar ne? Inače, očuha je hvalila kao “najneverovatnijeg oca na svetu i čoveka kog će ikada upoznati”, uz dodatak: “Previše smo se zabavili sinoć, zaboravila sam da objavim juče. Volim te tata”.

O ljudima koji su mišljenja da njen odnos sa očuhom nije baš prirodan, imala je šta da kaže.

“Odvratno, to i jeste problem. On je jedan divan čovek i otac. Više čak ni ne blokiram ljude koji pišu takve stvari jer neće ni prestati”, napisla je mlada influenserka.

I dan danas su svi oni izuzetno zanimljivi.

IZVOR:SENZACIJA.BA

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?