GOSPAVA"IMAM 26 GODINA ZIVIM NA SELU USAMLJENA SAM I ZELIM UPOZNAVANJE" - Najnovije Vijesti

GOSPAVA”IMAM 26 GODINA ZIVIM NA SELU USAMLJENA SAM I ZELIM UPOZNAVANJE”

lip12,2023

Interesi:

Možda se pitate kako provodim svoj uobičajeni vikend. Pa, odgovor bi mogao biti iznenađujući, ali provodim barem nekoliko sati u tome… eksperimentirajući! Kuharica, internet – i nova remek djela nastaju upravo u mojoj kuhinji. Kao što ste već mogli pretpostaviti – obožavam kuhanje i sve što je vezano uz to. Imam pravu `kutiju recepata` raznih slastica, glavnih jela i predjela. Uživam kušati nove teksture, okuse i začine. Puno se bavim sportom, putovanjima i slušanjem audio knjiga.

Samoopis:

Čini mi se da je moja glavna kvaliteta sposobnost razumijevanja. Moram reći da sam često osuđivao ljude po njihovim postupcima. Sada sam naučio shvatiti, razumjeti … ali nikad procijeniti! Često analiziram sve što se događa, tražim pozitivno u svakoj situaciji i vjerujem da će sljedeći dan biti svjetliji od ovog!Što radiš na ovoj stranici za upoznavanje? Mislite li da jednostavna mlada žena iz Crne gore može osvojiti vaše srce? Osobno sam spreman na mnogo toga da spasim odnose i obitelj. Nadam se da ćeš se ti, moj budući suprug, odnositi prema meni s istom ljubavlju i poštovanjem kao ja prema tebi. Jedva čekam da jednostavno živimo i uživamo u životu zajedno.

Gospava traži:

Internetski svijet pruža nam ogroman broj mogućnosti, tako da se nadam da ću imati priliku upoznati muškarca punog ljubavi, razumijevanja i lijepog ponašanja, za kojeg će biti pored mene zadovoljstvo i sreća. Spreman sam dati svoju ljubav u svaku stanicu svog srca i zaista želim obostranu ljubav.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page