“365 DANA U GODINI IMAM INTIMNE ODNOSE SA SVOJIM SUPRUGOM!” Svakom bi preporučila, a nakon toga NIKAD BOLJE…

lip9,2023 #ljubav #odnosi

Da li ste se zapitali kako to izgleda da svaki dan, 365 dana (ili dan više ako je prestupna godina), vodite ljubav? I dok neko uživaju u krevetu tek nekoliko puta mesečno, Britani Džibons, pisac i majka troje dece, odlučila je da uživa u intimnim odnosima sa svojim suprugom svakoga dana.

Opisavši svoje iskustvo, otkrila je kako se uopšte odlučila za tako nešto pre nekoliko godina. Kako tvrdi, pozitivne strane svakodnevog vođenja ljubavi, oseća i dan-danas. Naime, nakon trećeg porođaja, (što je i prirodno), telo žene se menja. Britani je bilo potrebno vreme da se privikne na svoje “novo” telo, a često nije želela da se gleda u ogledalo, gasila je svetla tokom intimnog odnosa, odećom kamufrila svoje obline i čak čekala da suprug izađe iz sobe kako bi mogla da se presvuče. Jednostavno stidela se svog tela!

“Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo počelo je da me zabrinjava. Zapitala sam se da li se moj suprug seća kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se vodimo ljubav svake noći, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla samakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći.”, započela je ova mama svoju priču.

Kako su prolazili meseci, Britani je bila sve opuštenija i srećnija. Kako kaže, intimni odnos je postao nešto više od toga.

“Postali smo romantičniji, više smo razmenjivali nežnosti i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postajala čvršća i bolja”, rekla je ona.

Nakon godinu dana svakodnevnog vođenja ljubavi, Tifani je ponovo prihvatila sebe i svoje nedostatke. Takođe, otkrila je da i nakon tri godine, svaku noć vodi ljubav sa svojim suprugom. Po njoj, intimni odnosi su jedni od ključnih stvari za srećan brak!

IZVOR:MONDO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page