ŽENA Iz NEGOTINA Muža varala sa njegovim ocem! Kad je to čuo, dojurio iz Nemačke! U kući nastao lom - Najnovije Vijesti

ŽENA Iz NEGOTINA Muža varala sa njegovim ocem! Kad je to čuo, dojurio iz Nemačke! U kući nastao lom

lip8,2023 #MUŽ #PREVARA #SVEKAR

Svadba je bila velika i bogata – prava gastarbajterska!

Jedna neverovatna porodična priča iz Negotina gde su se u ljubavnom trouglu našli otac, sin i njegova žena šokirala je celu Srbiju.

Naime, sin ima decu i njegov otac, iz drugog braka, takođe ima naslednike. I tu možda ne bi bilo ništa čudno da očeva i sinovljeva deca nisu – braća!

“Zapravo polubraća”, ispravlja jedan o meštana neobičnog sela, gde je smeštena radnja ove neobične  priče.

“Oni su braća po majci. Ista im je majka.”

Sve je počelo pre nekoliko godina kada se sin oženio i u kuću doveo suprugu. Svadba je, pričaju, bila velika i bogata. Prava gastarbajterska jer svi članovi te familije rade u inostranstvu. “Nekoliko meseci nakon svadbe žena se porodila i na svet donela zdravog dečaka”, pričaju meštani.

“A onda se njen muž vratio u inostranstvo gde radi. Planirao je da dijete, kada malo ojača i poraste, zajedno s majkom odvede sa sobom.”

“Dok je suprug radio u inostranstvu, snaja se, ispostavilo se, zbližila sa svekrom. Da li zbog usamljenosti ili nečeg drugog, tek taj odnos je prerastao u nešto više. Po selu se pričalo da su njih dvoje u vezi, ali je u tu priču malo ko verovao. Žena je ubrzo podnela zahtev za raz*vod braka i javno počela da živi sa svekrom. Sin je, kada je to čuo, došao iz inostranstva.

“Supruga mu je, jednostavno, kazala da ga više ne voli i da je zaljubljena u njegovog oca. Svašta se tu dešavalo. Otac i sin su se …. Ali žena nije odustajala, i na kraju se sve okončalo razVodom”, kažu meštani.

Posle raz*oda sin se vratio u inostranstvo. Svoje dete je ostavio kod babe, majke njegovog oca, da ga čuva.

Ali bivša supruga je protiv toga da joj sin iz prvog braka ode s ocem u inostranstvo.

IZVOR:ALO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page