20-godišnja djevojka preselila se na selo i sada tražI idealnog muškarca: ima konja, krave i stado ovaca…

svi28,2023

U malom mjestu koje se nalazi u sjeveroistočnoj bosni živi amra, koja ima samo 20. Godina, a koja želi da osnuje svoju porodicu. Ono što ona nikako ne može da zamisli jeste da napusti svoje rodno mjesto, jer samo tamo može maksimalno da uživa.

Ona je pokrenula mali posao, počela je da čuva ovce, krave i konja, te kako navodi do sada je na ovaj način uspjela da zaradi mnogo novca.

Priznaje kako joj nikada nije dosadno i da svaki svoj dan odlično organizuje. Ima dovoljno vremna za poslove, brigu o životinjama, a uvjerena je i kako bi se odlično snašla i da je u braku.

Ona je sada u potrazi za svojim partnerom, koji bi mogao da je usreći i sa kojim bi imala savršen i skladan brak. Osim toga, jako joj je bitno da ta osoba želi da se bavi poslom kakvim se bavi i ona.

Ukoliko ste zainteresovani slobodno možete da se javite. Momci koji se jave na oglas trebaju da budu vrijedni, ali i jako iskreni.

Treba joj neko kome neće smetati briga o životinjama. Navodi i to da živi sa starijim roditeljima, koji su već mnogo bolesni, te da ne želi da ih napusti, nego naprotiv želi da bude pored njih i da im pomaže.

Izvor: citaonica.info

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page