Dečko i ja spavamo s drugim muškarcima i ženama, SVE je dozvoljeno, ali strogo poštujemo dva pravila!

Od početka svoje veze, Džes (30), vlasnica kluba, i Džej (46), organizator događaja, su znali da žele odnos, koji nije baš uobičajen kod većine drugih ljudi.

Njih dvoje su se upoznali preko Tindera pre dve godine i ubrzo nakon toga su počeli da izlaze.

Kako su se stvari između Džes i Džeja razvijale, odlučili su da malo “zatvore” svoju vezu tako što su isključili odvojeno viđanje drugih partnera. Kako bi nadoknadila nedostatak fizicke raznolikosti, Džes koja voli oba spola već 10 godina u nemonogamnim vezama, je predložila “svingovanje”.

– Prilično sam otvoren prema stvarima, pa kad je to spomenula mislio sam da vredi pokušati – rekao je Džej.

Kada su prvi put probali da imaju intimne odnose sa drugim ljudima, za Džeja je to bilo prvo iskustvo sa grupnim vođenjem ljubavi.

– Imali smo “četvorku” s mojom najboljom prijateljicom i njenim partnerom – rekla je ona.

Džej voli da ima otvorenu komunikaciju u svojim vezama i kaže da mu svingerski stil života odgovara jer par uvek podržava jedno drugo, razgovara o granicama i povezuje se čak i kada su s drugima.

– Uvek se gledamo u tom trenutku – objasnila je Džes. A kad stvari postanu neprijatne, tvrde da mogu brzo da ih prekinu.

– Definitivno ima tačaka u kojima se osećate neprijatno. Sećam se da sam jednom bio uvučen u položaj u kojem sam se osećao veoma neprijatno – ispričao je Džej.

– To je bila poza koju Džes i ja često koristimo a ja jednostavno nisam mogao da uživam bez nje – rekao je on.

Tu je do izražaja došla njena intuicija i intimno poznavanje svog partnera.

– Osetila sam kako mu se lice menja i shvatila da je izbezumljen. Odlučila sam da se umešam i da vratim stvari tako da ostanemo samo mi – kaže Džes.

Džej tvrdi da nije ljubomoran kad je Džes s drugim ljudima – jer “samo želi da ona bude srećna”. Ali imaju stroge granice – s drugima spavaju samo zajedno i uglavnom sa ženama.

– Više me privlače žene. Zadovoljna sam s Džejem kao muškarcem u mom životu – navodi Džes.

Džes kaže da ne bi nikada mogla da u potpunosti isključiti odnose s drugim ljudima, ali da joj ne smeta kad napravi pauze od toga.

– To je za mene postala korisna promena. To je takođe prilagodljiv način života. Čak i ako odlučimo da uzmemo malo slobodnog vremena, kako bismo se fokusirali na sebe ili izgradnju porodice, mogli bismo to da uradimo i “zatvorimo” našu vezu sve dok ne osetimo želju da se opet vratimo tom životu – rekla je.

– Svingovanje je definitivno poboljšalo moje odnose i s prijateljima i s partnerom. Omogućilo mi je da budem iskrena prema sebi u pogledu onoga što tražim od partnera, kao i kakva treba da budem kao osoba da bih bila srećna – dodaje Džes.

Ona kaže da bi svi ljudi koji žele da se oprobaju kao svingeri, prvo trebalo da se sednu sa svojim partnerom i razgovaraju o svojim granicama, pri nego što isprobaju ovakav stil života.

IZVOR;OBJEKTIV.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link