Ispovest “profesionalnog ljubavnika”: “Ne želim razvedene i udovice, afere imam samo sa udatim”

– Moram da priznam da su sve ove afere promenile moj život. Postao sam mnogo ljubazniji, veseliji i srećniji – naveo je!Anonimni muškarac, koji sebe naziva “serijskim ljubavnikom”, opisao je kako pronalazi ljubavnice i otkrio zašto u afere ulazi samo sa udatim ženama. Kako kaže, zabrinut je bio za svoj intimni život, jer je u jednom periodu bio sam, pa je odlučio da pomoć potraži na aplikaciji za izlaske.

On navodi da mu se najčešće javljaju udate žene koje u braku nemaju intimne odnose.

– Probudio sam se jednog dana, bio mi je rođendan, i shvatio sam da, kako stvari sada stoje, više nikada u životu neću iskusiti intimne odnose. Bilo je to pre par godina. Fit sam, vežbam i želim da živim dugo i budem zdrav, a rezultat toga je da mi je libido veoma izražen.

Tako sam počeo da živim u tajnom paralelnom svetu i imam afere sa udatim ženama koje su u sličnim situacijama kao i ja. Želeo sam da sve ostane tajno, pa nisam želeo veze sa ženama koje su same, razvedene ili su udovice. Potrebne su mi bile one koje su u braku.

Pronašao sam stranicu za upoznavanje koja je odlična za ljude u braku, a koji žele malo strasti sa strane. Razgovarao sam online sa stotinama udatih žena, a neke od njih želele su samo erotsku simulaciju preko telefona, ništa više. Sa njih nekoliko sam se upoznao.

Tako sam počeo kratku aferu sa jednom ženom koja je bila udata za dosta starijeg muškarca. Njihov intimni život ugasio se nekoliko godina ranije. Posle nje sam upoznao medicinsku sestru koja je, takođe, imala dosta starijeg muža, ali sa kojim je imala intimu. Međutim, ona je želela da proba nešto novo, želela je raznolikost.

Narednih godinu dana bili smo u fenomenalnoj vezi. Svakodnevno smo se nalazili u hotelu. Najpre bismo dugo razgovarali, a potpom uživali i u intimi. Nažalost, njen suprug dobio je posao stotinama kilometara daleko, pa smo odlučili da se rastanemo i nađemo druge ljubavnike.

Nedavno sam sreo još jednu neverovatnu ženu, ona i njen muž spavaju u različitim sobama, jer je on čini stvari koje su uništile njihov brak. Rekla mi je da ne može da podnese da je dotakne. Ali ona je veoma strastvena žena i provodimo neverovatne trenutke zajedno.

Moram da priznam da su sve ove afere promenile moj život. Postao sam mnogo ljubazniji, veseliji i srećniji – naveo je anonimni muškarac na portalu illicitencounters.com.

(Telegraf.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link