OSTALA TRUDNA SA ŽIGOLOM: Devojka PROŠLA kroz pakao, nakon što se tri dana ZABAVLJALA u bordelu! - Najnovije Vijesti

OSTALA TRUDNA SA ŽIGOLOM: Devojka PROŠLA kroz pakao, nakon što se tri dana ZABAVLJALA u bordelu!

svi12,2023

Devojka (29) iz nemačkog Halea ostala je trudna nakon trodnevne seanse u jednom bordelu. Provela je ceo vikend u društvu žigola, a ubrzo nakon toga šokirala ju je lekarska dijagnoza – zatrudnela je!

Naravno, odmah je poduzela sve radnje kako bi saznala identitet oca svog deteta, ali je naišla na još jedan šok. Naime, bordel joj ne želi ustupiti informacije o svojim zaposlenicima zbog etičkog kodeksa – kakvog takvog…

Sve što zna o svom ljubavniku i ocu deteta je da se zove Mihael i da je bio na drugom spratu, a bordel je izdao saopštenje “da su u trenutku njenog boravka u bordelu bile četiri osobe imena Mihael i da bi bilo preterano da svaki od njih iznosi svoje intimne detalje”.

Korak dalje bio je odlazak na sud i zahtev za informacije koje joj puno znače, ali je i pred zakonom dobila negativan odgovor.- Budući da žena ne može detaljno opisati svog ljubavnika, ne možemo dopustiti da se intimni podaci tako olako objavljuju. Zaposlenici bordela imaju pravo na poštovanje svoje privatnosti – stoji u saopštenju suda.

IZVOR>SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page