DEVOJKA SA SELA TRAZI MOMKA KOJI BI RADIO I ZIVIO SA NJOM:ZAUZVRAT NUDI OVO

Interesi
Volim da provodim vreme sa porodicom i prijateljima, puno radim, pa se umesto hobija opuštam sa svojim najmilijima. I mene jako zanimaju životinje, po obrazovanju sam biolog tako da mi je životinjski svijet generalno kao poseban hobi, idem u skloništa. Imam svog psa, to mi oduzima ostatak slobodnog vremena. Takođe volim cveće, znam dosta o njemu i imam mnogo vrsta kod kuće.Modeliranje ženske odjeće, volim aktivan i zdrav odmor: u šumi, na vodi, noćenje u šatorima, putovanje automobilom. Volim da čitam knjige o ezoterizmu i samospoznaji.

licni Opis
Karizmatična sam i druželjubiva, vesela i druželjubiva. Ne mogu dugo sjediti kod kuće. Ponekad strogi, ali vrlo pošteni prijatelji kažu da se otvaram kao cvijet kada vjerujem nekome, ali dok ga ne upoznam ponašaću se vrlo diskretno.Ja sam vesela i otvorena dama. Volim život i sve što nam on predstavlja, zahvalna sam na dobrim trenucima jer sam ih doživjela, a na lošim, jer je ovo neprocjenjivo iskustvo koje nam daje snagu i mudrost. Verujem u prijateljstvo. Nikada neću ostaviti svoje prijatelje u nevolji i nikada uvrediti. Uvijek ću podržati i pomoći. Ja sam odan i odan. I kad mi je osoba jednom pala u dušu, nikad je neću pustiti. Vjerujem da će ljubav spasiti svijet! Vjerujem i očekujem da ću upoznati svog čovjeka. Ako volim, onda si osvojio džekpot! Za svoju srodnu dušu, otići ću na kraj svijeta. Ogrtaću te nežnošću, ljubavlju, brigom i učiniti te najsrećnijim. Ja sam romantična, ali začinjena. Neće ti biti dosadno sa mnom. Otvorena sam i jednostavna i mislim da ćemo sigurno naći zajednički jezik sa vama.

Tražim
Moj muž treba da deli moje stavove o životu, kao što su porodica i druženja sa prijateljima, da bude veseo i da ne bude turobnosti, da me podržava.Tražim inteligentnog, harizmatičnog i ljubaznog muškarca. Mora biti pametan i svrsishodan, znati šta želi od života i uvijek ići naprijed. Za mene je važno da ima dobar smisao za humor. Bilo bi sjajno da se bavi sportom i da nema loših navika. Važno je uvijek pravilno odrediti prioritete veza, posla i hobija. Voleo bih da predam svoje srce u brižne ruke, i da budem sa čovekom kao iza kamenog zida. U vezi je najvažnije međusobno razumevanje i harmonija, verujem da ćemo se saslušati i naći balans.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link