JASMINKA”IMAM 44 GODINE I ZIVIM U BANJA LUCI ZELIM DRUZENJE”

Interesi
Zanima me umjetnost u raznim oblicima. Također volim gledati sportske, dokumentarne filmove. Volim učiti nešto novo. Ponekad vezem, a volim i kuhati – ugodno je raditi nešto ručno. Volim životinje, šetnje, pecanje i voljan sam isprobavati nove stvari.Prije nekoliko godina otkrio sam novu aktivnost od koje dobivam ne samo zadovoljstvo, već i nova znanja – to je čitanje. Za sebe biram one knjige koje smatram potrebnima i koje će mi koristiti, uglavnom knjige iz psihologije i beletristiku. Osim čitanja, jako volim kuhati, pogotovo ako je nešto novo. Eksperimentiram i pokušavam kuhati razna jela iz drugih kuhinja svijeta. Uz sve ovo, što može biti bolje od putovanja? Ne mogu ni zamisliti tako nešto. Uživam u putovanjima. Bez obzira kamo ići, glavna stvar je istražiti mjesta koja dosad niste vidjeli, razviti svoje horizonte i naučiti puno novih stvari. Putovanje je kao ulazak u bajku, gdje je sve neobično i nestvarno. Veselim se nadolazećim putovanjima i otkrićima u novim zemljama! Predlažem da ovo učinimo zajedno!

Self Description
Ljudi kažu da sam vrlo pouzdan i odgovoran, imam jaku osobnost i dobar smisao za humor. :)) Vjerujem u iskrenost. Sa strancima znam biti pomalo suzdržana, ali s pravom osobom se otvorim i postanem nježna žena puna ljubavi. Znam kako voljeti, a ako znam, u potpunosti sam uključen. Volim se šaliti i smijati. :))Tražite li ovdje zabavnu, društvenu i uslužnu damu. Optimizam, ljubaznost, dobar smisao za humor, lagan šarm i lijepe oči? Onda, sve se vrti oko mene. Najvažnija stvar za mene je udobnost u svemu! I u skladu s tim, spreman sam stvoriti udobnost, sklad i udobnost za svog muškarca.

Tražim
Ako nam je suđeno da među nama bude ta iskra, to će se dogoditi. Nemam sliku idealnog muškarca, svaka osoba je jedinstvena i ne želim nekoga prilagođavati svojim očekivanjima. :)) Mogu reći da bih volio upoznati osobu koja zna komunicirati, zabavljati se, smijati se sa mnom. Malo duhovitog uma i zdrave znatiželje bili bi dobrodošli. Siguran sam, ako “kliknemo”, oboje ćemo to osjetiti, samo da probamo i razgovaramo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

IZVOR>SAZNAJEMOYAVAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page