MIRA”RADIM KAO KUAVARICA I RAZVEDENA SAM IMAM 41 GODINU I ZELIM DRUZENJE”

Interesi
Moj hobi je kuvanje. Učila me mama, jer je ona pravi kuvar. Sretan sam što mi ovaj proces donosi zadovoljstvo. Volim sport, muziku i putovanja. U slobodno vrijeme najčešće idem u teretanu. Volim čitati horoskope i gledati filmove na velikom ekranu. Volim provoditi vrijeme u prirodi! Šetnja parkom. Dočekajte izlaske i ispraćajte zalaske. :)Crtanje je moj veliki hobi! Ipak, volim i putovanja, kuhanje i sport. Pogodi koju sam zadnju sliku nacrtao?) Volim životinje. Volim da kuvam tradicionalnu Bosansku hranu. Volim da se bavim sportom i želim da naučim kako da igram veliki tenis.Imam dosta različitih interesovanja, volim da pevam, ali pevam samo u duši, hehe. Volim i ples, muziku uživo, volim različite žanrove muzike. Volim da provodim vrijeme aktivno, idem na planinarenje, volim prirodu. Ali ponekad mogu samo da ležim u krevetu, gledam filmove i jedem poslastice. Volim da kuvam i uvek to radim sa dušom. Volim da idem u teretanu i brinem o svom telu. Moje tijelo je prilično sočno i nadam se da to neće biti problem jer volim svoju formu i ne želim da smršavim u budućnosti.

Licni Opis
Ja sam veoma pozitivna i ljubazna osoba. Zaista cijenim iskrenost. Smatram se prilično zanimljivom damom! Svaki dan pokušavam da naučim nešto novo. Ja sam mlada žena sa puno strasti u sebi!Ja sam romantična, nežna žena. Ja sam kreativna i društvena dama. Mislim da sam veoma komunikativna žena, sa dobrim smislom za humor. Volim ovaj život, imam mnogo interesovanja i hobija! Prilično sam smiren i pozitivan, ali ponekad znam biti spontan. Živjela sam na selu sa roditeljima i pomagala im oko životinja i usjeva. Voleo bih da imam nekoga ko bi sa mnom podelio sve u ovom lepom svetu! Želiš li mi se pridružiti i podijeliti sve najljepše stvari na ovoj zemlji?

Tražim
Tražim jednostavnog čovjeka koji je pošten i ljubazan. Hemija će napraviti svu drugu magiju između nas. Nadam se da ću upoznati dobrog čovjeka, koji je zaista dobro obrazovan i pozitivan. Ako ste slobodni, ako vam je srce slobodno, molim vas, javite mi! Preferiram uspješne ljude sa svojim poslom i koji polažu račune o svemu što rade. Moj muškarac mora da bude interesantna, izuzetna ličnost, da razume ljude, da bude ljubazan, brižan, snažan i odlučan. Mora da poštuje ženu i da je vidi kao ravnopravnog partnera.Nije lepo biti sam. Biće mi drago da nađem čoveka sa kojim ćemo osećati zajednička osećanja jedno prema drugom. Želim upoznati ljubaznog čovjeka, sa smislom za humor, poštenog, brižnog i pun ljubavi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE MENA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page