NOVI TREND U SRBIJI Evo zašto Srbi masovno žene Ruskinje

ožu9,2023

Točan broj brakova između Srba i Ruskinja pouzdano se ne zna, ali agencijama koje se bave posredovanjem u sklapanju brakova sa ženama iz Rusije posao cvijeta!

Koliko koštaju usluge agencije, kakva su iskustva naših muškaraca sa Ruskinjama, zašto su želeli baš njih za supruge i što kažu žene iz Rusije o braku sa Srbinom, istraživao je Mondo.

Iz agencije za posredovanje u sklapanju braka između Srba i Ruskinja objašnjavaju da kod njih postoje stotine profila žena koje su navele da bi željele baš Srbina za muža.

“Među Ruskinjama koje traže brak u Srbiji najviše je onih od 29 do 35 godina. Uglavnom traže muškarca koji je zaposlen, nema više od 50 godina, visok je i finansijski stabilan. Nemaju problem da se dosele i žive u Srbiji i da se odreknu posla i karijere da bi se posvetile obitelji, a to je ono što Srbi najviše cijene”, rekla je vlasnica jedne agencije.

Dodala je da postoji nekoliko mogućih ponuda i na klijentima je da odaberu što im najviše odgovara. Pun iznos cijene plaća se nakon sklapanja braka, ali garancije naravno nema.

Jedan od razloga za traženje muža u Srbiji je taj što u Rusiji ima mnogo više žena nego muškaraca i “konkurencija je ogromna”.

Iz agencije su potvrdili da je većina iskustva pozitivna i da postoji više stotina sklopljenih brakova od kada posreduju. Postoje stvari na koje se jedni i drugi posle nekog vremena žale, ali to su uglavnom sitnice.

“Ženama je čudno što muškarci otvoreno pokazuju vezanost za majke, što iskazuju svoju religiju i krste se kad prolaze pored crkve… Čudno im je što otvoreno iskazuju osjećaje. S druge strane, to im se sviđa, zato što dobivaju više komplimenata nego što su naviknule”, kažu u agenciji za posredovanje.

Muškarci uglavnom traže da supruga Ruskinja bude mlađa, plava, i kada dođe u Srbiju da se prilagodi tamošnjem načinu života.

“Mislim da su Ruskinje njegovane, lijepe, ženstvene i to mi se prvo svidjelo. Drugo, one su tradicionalne, na prvom mjestu im je muž i obitelj, što je kod žena u Srbiji postala rijetkost, rekao je muškarac iz Srbije koji je oženjen Ruskinjom.

Teško je u Srbiji naći onu koja će prihvatiti da odgaja tuđu decu. Iskren da budem, deca su mala, morao sam da ih pazim, tako da nisam ni imao vremena da tražim ženu. Čuo sam da postoji agencija koja se bavi upoznavanjem muškaraca iz Srbije sa ženama iz Rusije, Belorusije i Ukrajine radi sklapanja braka, pa sam im se obratio. Iz trećeg pokušaja, pronašao sam moju Juliju.

IZVOR:DIREKTNO.HR

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page