PODOVODIO SVOJU ZENU A ONDA SE ONA ZALJUBILA U KLIJENTA KOJI JE TRAZIO SAMO OVO - Najnovije Vijesti

PODOVODIO SVOJU ZENU A ONDA SE ONA ZALJUBILA U KLIJENTA KOJI JE TRAZIO SAMO OVO

ožu5,2023

Turčin je podvodio svoju ženu i uzimao novac, a onda se ona zaljubila u jednog klijenta.

Abulkadir Turan (26) je prisiljavao svoju suprugu Čaglu na INTIMNE ODNOSE sa drugim muškarcima, od kojih je on za tu uslugu uzimao novac.Kada mu je ona saopštila da će ga napustiti jer se zaljubila u jednog klijenta, izbila je žestoka svađa poslije koje je Turan u Istanbulu pronađen sa metkom u glavi.

Zena se posle godina zlostavljanja zaljubila u svoju musteriju koja je kako je ona navela bila prema njoj jako dobra i izuzetno su se slagali i vremenom su se medju njima rodile jake emocije koje su prerasle u vezu i ljubav ona je smatrala da je pronasla srodnu dusu medjutim njen muz nije mogoa to da podnese i rijesio je da se osveti i preuzme zenu od njenog ljubavnika ali sve to je kulmirinalo u oruzani obracun koji je zavrsio krajnje tragicno i imao veoma ruzan epilog ovog ljubavnog trougla bitno ej navesti da je sama zena godinama trpila zlostavljanje i maltretiranje od njenog supruga koj je bilo neprestano i konstantno

Turan je ženu vozio do klijenata širom Istanbula, a i isključivo je on uzimao novac od njih.
Jednog dana odvezao je do Sahina T. kod koga je, neočekivano, provela čitavu noć tokom koje je planula ljubav. ona je Sahinu rekla da neće da se vrati mužu jer je neprekidno tuče.Kada je pobijesnjeli muž-svodnik navalio na vrata Sahinovog stana u ranim jutarnjim časovima, tražio je dodatni novac za vrijeme koje je Čagla provela kod njega, a tražio je i da mu vrati samu Čaglu.

Sahin je to odbio i izbila je svađa, a snimak sigurnosnih kamera pokazuje da Sahina i njegovog prijatelja kako udaraju u prozor Abdulkadirovog automobila.Sahin je potom izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca.

Turan je ubacio u rikverc i dao gas do daske u svom crnom automobilu zatamnjenih stakala, ali ga je metak stigao i on je smrtno ranjen.
Nekoliko trenutaka kasnije je umro, a automobil se slupao.
Napadači su pobjegli s lica mjesta.Istanbulska policija je potvrdila hapšenje Čagle Turan kao i njenog ljubavnika Sahina, ali i još trojice koji su bili sa njim dok je pucao.

IZVOR:MONDO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page