Nevena iz Beograda VODILA LJUBAV u troli, pa doživela dramu: Ujutru smo se probudili i počeo je PAKAO

Devojka po imenu Nevena iz Beograda objavila je svojevremeno ispovest koja je šokirala javnost.

– Pre tri godine, možda malo jače, na Dorćolu, u blizini Dobračine, bio je parkiran pokvareni trolejbus. Tad sam počela da se viđam s jednim taksistom iz kraja i, kako to obično biva, vodili smo ljubav i u taksiju. Međutim, ubrzo nam je to dosadilo, a on mi je predložio pokvarenu trolu. Šta znam, možda ta trola i nije bila pokvarena, ali u svakom slučaju, bila je tu parkirana.

I te jedne večeri smo se ušunjali unutra. Bila je jesen, ali nije bilo ni mnogo hladno ni mnogo toplo.
Nismo smeli da se mazimo na sedištima jer smo se plašili da nas neko od prolaznika ne vidi, pa smo pobacali svoje stvari na pod i tu vodili ljubav.Pošto smo prilično dugo ostali i pošto smo pili vino, ostali smo tu da džonjamo do jutra, pa ćemo onda svako svojoj kući.

Ona je istakla da se sve ovo desilo spontano i da ona nije planirala da uradi to ali se jednostavno desilo tako,istakla je da je to bilo jedno neobicno iskustvo koje je platila skupo i da nije ocekivala da nekko to posmatra,takodje je navela da strahuje da ce sve to da ima uticaja na njenu karijeru i daljni zivot

Ujutru smo se probudili i – opet dohvatili. Imali smo sjajan se*s i potpuno smo bili zaboravili na to da tu može neko da nas vidi.
Kad sam se pridigla da se obučem, videla sam na prozorima polepljene dlanove i dečje tršave glave koje bulje i prave face.

Vrisnula sam, brzo se obukla i rekla i njemu da nas posmatraju. Skočili smo kao opareni, a klinci su počeli da viču. Tuda je prolazila neka žena, srce mi je lupalo, jer sam se plašila da nas neko ne kazni zbog toga.

U svakom slučaju, tih nekoliko minuta sam proživljavala pravi pakao. Izleteli smo odatle i otrčali ka kolima. Ja sam, kao one javne ličnosti, stavila dlanove na lice da me neko slučajno ne prepozna. Oni su vrištali za nama i smejali se.

Sutradan, kad sam došla u školu, đaci su se smejali iza leđa (radim kao profesorka). Ni dan-danas ne znam jesu li možda oni bili tamo kod trolejbusa, da li je neko nešto snimio.

Nadam se da će svako ko pročita ovu ispovest da me shvati i ne osuđuje.

U principu, ovo nisam nikome nikad ispričala do kraja, svi znaju da sam na raznim mestima vodila ljubav, ali da sam se ovako uspaničila, to… to već niko ne sluti.

IZVOR: (objektiv.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link