NATASA”ZELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE MI SE NA FACEBOOK”

LIK
Iskrena i inteligentna žena čistog srca i otvorenog uma, nema loših navika, preferira aktivan i zanimljiv život s puno aktivnosti. Tražite lijepog i optimističnog muškarca za zajedničko druženje i nešto ozbiljno u budućnosti,Muzika, sviranje klavira, pevanje, aktivnosti na otvorenom, rolanje, vožnja bicikla, kuvanje, volim da kuvam i jedem ukusno.Moja velika strast su putovanja i joga. Volim da učim nova mesta čak i ako putujem po Ukrajini. Mnogo volim putovanja hranom. Ovo je novi pravac. Ponekad mi se čini da je to izmišljeno za mene. :)) Joga… Joga mi pomaže da budem mlada i lijepa. :))Tražim muškarca! Mislim da moj muškarac treba da bude inteligentan, pošten, velikodušan… Pravi muškarac može da ugađa ženi, oseti njene želje, voli eksperimente i treba da bude spreman za nove podvige…

INTERESI
Putovanje, čitanje knjiga, pjevanje, konjske utrke, izrada nakita, fitness i sport. Radije učim nove ljude i pronalazim razumijevanje s njima, zapravo je to bio razlog da odaberem zanimanje psihologa.Ja sam nežna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam da svog muškarca okružim pažnjom, ljubavlju i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim da kuvam, volim decu, životinje, ponekad radim kao dadilja, druženje sa decom mi pričinjava zadovoljstvo. Volim da se smejem i uživam u životu. Cijenim smisao za humor i pozitivne misli u osobi. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se uvjeriti u ovo? Ako ste spremni da budete sa damom poput mene, pišite mi, ne boj se.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Traganje za finim poštenim čovjekom koji se ne boji reći istinu i vlastitu pamet. Bilo bi savršeno da je također slobodan od odnosa i spreman zaljubiti se. Želim da me taj budući čovjek pita sve što ga zanima i pokaže svoju inicijativu u našim budućim odnosima. Nije me briga za njegov materijalni status, ali će biti vrlo važno koje vrijednosti taj čovjek ima u osobnosti.Tražim čoveka pored koga ću biti kao iza kamenog zida, ničega se neću plašiti. Želim muškarca koji će me uvijek podržati u teškom trenutku, kao što ću ja uvijek podržavati njega. Potreban mi je muškarac koji se ne plaši da pokaže svoja osećanja, volim zagrljaje i poljupce, zato mi je to toliko važno. Jeste li spremni za porodicu? Ako je tako, onda se naši putevi mogu povezati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link