SVEKAR MI JE DOLAZIO SVAKU NOC U KREVET:BILO MI JE SVEJEDNO KAD JE MUZ SAZNAO!

Nikad nismo pričali o tome, a on bi nakon Intimnog odnossa samo u tišini nestao. Morao je da se skriva od svoje žene, priča neimenovana žena,Neimenovana žena ispričala je kako se našla sa svekrom u krevetu i kako je to završilo. Muž je često bio van kuće, a ona se “bojala čudovišta iz ormara”. Ovo je njena ispovest:
“Ni kao dete ni kao odrasla osoba nisam volela da spavam sama u krevetu. Zbog toga su mi suprugova putovanja posebno teško padala. Ostavljao me samu već u prvoj godini braka. Proganjao me strah kako će me napasti čudovište iz ormara. I zaista me napalo, samo je imalo lik mog svekra.

Jedne noći probudio me dodir na ruci. Ukočila sam se od straha kad sam pored kreveta ugledala njega. Suprug je tog jutra otputovao na neki seminar. Bila sam zbunjena i šokirana ugledavši ga kako mi prilazi potpuno nag. Pomislila sam da je sve to samo san.Ujutro je sve bilo normalno, kao da se ništa nije dogodilo. Suprug se vratio i nekako sam mislila da je sve zaista bio san. Ipak, dve nedelje kasnije ponovo sam ostala sama i dogodilo se isto. Ovoga puta je moj suprug otputovao u Španiju na nedelju dana. Svekar mi je dolazio svake noći.

Više se nisam plašila mraka već sam jedva čekala da padne mrak i da se moj ljubavnik konačno pojavi. Dolazio je svake noći, malo iza ponoći. Nikad nismo pričali o tome, a on bi nakon seksa samo u tišini nestao. Morao je da se skriva od svoje žene.
Nakon nekog vremena suprug mi je postao odbojan. Mrzela sam njegovu prisutnost i jedva sam čekala da ponovo ode na neki put. Ali, usledio je period kad je bio stalno kod kuće. Postajala sam sve nervoznija. Čekala sam da zaspi i nadala se da će se svekar nekako pojaviti. Ali, nije bilo ništa od toga.

Odlučila sam ići na sve ili ništa. Jednog jutra sam posmatrala svekra kako svekrvi pomaže da napravi doručak, i to mi je nekako zasmetalo. Izgubila sam kontrolu i spomenula mu naše avanture. To je čuo moj suprug i nasrnuo je na njega. Pokušao je da zadavi rođenog oca, a meni je bilo svejedno.

U roku od sat vremena su me izbacili na ulicu. Narednih meseci morala sam da slušam osude moje porodice. Papiri za razvod stigli su mi vrlo brzo.”

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link