ISPOVEST STJUARDESE O NEMORALNIM ZAHTEVIMA: Dobijala sam satove od 100.000 € i salatu od 700 €, a jednom smo morali da uradimo OVU nastranu stvar

Sastavni deo posla vip stjuardese su pozivi na intimnu večeru, neprimereno dodirivanje, a ima tu i ludih i bizarnih zahteva koje ne biste mogli da zamislite ni u najluđim snovima.Bivša VIP stjuardesa Emilija Džordž otkrila je šta se sve dešava na letu u privatnim avionima i otkrila da je prisustvovala raznim bizarnim situacijama u vazduhu.

– Od večere vredne milion dolara do salate od 700 dolara. Novac nije problem kada možete da priuštite privatni avion. Videla sam teretane u avionu, disko+sobe sa šipkama za striptiz i zlatni presto – rekla je ona.

Tokom rada za bogate i poznate doživela je niz nemogućih zahteva i želja koje je morala da ispuni. Jedan od njih bio je iznajmljivanje limenog orkestra koji se sastoji od 200 članova kao znak dobrodošlice klijentu, plaćanje računa za taksi 660 dolara kako bi pokupila kavijar i hitno sletanje u pola puta kako bi klijenti jeli u popularnom lancu brze hrane.

– Bilo je tu i potpuno ludih zahteva poput onog da im poslužim lososa kome je svirana klasična muzika celi život – rekla je.Sastavni deo posla bili su pozivi na intimnu večeru, neprimereno dodirivanje i neočekivane posete u hotelu. Bilo je tu i prosidbi. Jedan vlasnik privatnog aviona tražio je da njegova posada nosi „nastrane“ uniforme, a onaj ko bi odbio dobio bi otkaz nakon određenog vremena.

Takodje je istakla da je ovaj njen poziv jako zahtevan i tezak i da mentalno treba biti spreman za sve izazove koje on donosi,takodje je istakla da je ponekada jako tesko odgovoriti na sve zahteve putnika kojih ima razno raznih i da treba biti spreman na mnoge situacije koje mogu da se dese neocekivano i naglo

Ipak, istakla je i dobre strane, poput napojnica od 4.000 dolara, poklona koji uključuju skupocene Rolex satove, “Hermes” torbice i VIP karte za razne manifestacije. Ako bi negde noćili, sobe bi bile u najskupljim hotelima, a večerali bi u najelitnijim restoranima. Nekada bi dobijala i ličnog asistenta i vozača.

Imala je i budžet za uniforme, a nikada nije brinula da li će biti gladna na poslu jer je jela sve ono što i klijenti.Kvalifikacije koje treba da imate za ovaj posao su mnogo strpljenja, da brzo mislite, budete diskretni i budete spremni da putujete bilo kada i bilo gde. Takođe, treba da budete spremni na neočekivane putnike poput sokola, mladunaca lavova i majmu

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page