DALIBORKA-DADA"IMAM 26 GODINA I ZIVIM I RADIM NA SELU ZELIM DRUZENJE I VEZU" - Najnovije Vijesti

DALIBORKA-DADA”IMAM 26 GODINA I ZIVIM I RADIM NA SELU ZELIM DRUZENJE I VEZU”

velj10,2023

Interesi
Od djetinjstva moj jedan i jedini hobi je ples. Danas me, osim plesa, zanima psihologija i samospoznaja. Svakodnevno se pokušavam razvijati iznutra i izvana.Volim umjetnost, kazalište, glazbu, au prošlosti sam također slikao. Pjevam već 7 godina, sviram gitaru godinu dana i sada pohađam satove elektronske glazbe na konzervatoriju. Uživam biti model, ali volim i fotografirati. Volim modu, volim pisati članke i davati svijetu ono što imam u sebi. Ja sam i tekstopisac. Volim se brinuti o sebi i uvijek izgledam savršeno u svakoj prilici, shopping mi je obavezan.

Self Description
Ja sam Zgodna, mlada i slatka. Više volim aktivan odmor i komunikaciju sa zanimljivim ljudima. Trudim se voditi zdrav način života koliko god mogu. Imam veliko dobro srce i jako volim životinje. Imam mačku Asti, također sam sanjala da imam psa! Snovi se ostvaruju pa sada imam psa! Važna mi je veza sa svojim unutarnjim svijetom i univerzumom i nastojim dublje upoznati sebe kroz meditaciju. Zanima me psihologija i u budućnosti se vidim u ovoj sferi. Ja sam nježan, ljubazan i pošten. Volim svoju kuću održavati čistom i urednom. Volim čistiti, kad čistim, znam i plesati i potpisivati ​​se. Smiješno, zar ne? Također, volim se prijaviti pod tuš.Ja sam vrlo jednostavna i kreativna dama. Smatram se pomalo umjetnikom jer imam toliko hobija i vještina. Nikada ne stojim na mjestu, smatram se inspirativnom osobom, punom ideja i snova. Vrlo sam otvoren za tuđe ideje i ne volim suditi i biti procijenjen jer uvijek razmišljam izvan okvira. Ja sam pozitivna i duboka osoba. U životu volim biti lagan, ali mogu imati ozbiljnije razgovore kad je potrebno. U budućnosti bih želio miran, ali poticajan život, volio bih dijeliti interese s osobom pored sebe. Za mene bi obiteljsko i kućno okruženje trebalo biti što opuštajuće, a voljela bih u blizini imati osobu koja se može brinuti o meni. Vrlo sam aktivan, ali kod kuće s pravom osobom se također jako volim opustiti uz dobar film.

Tražim
Cijenim pažljive i brižne muškarce s dobrim smislom za humor. Htjela bih u svojoj blizini vidjeti ozbiljnog, lijepog muškarca s dobrim vrijednostima. Željela bih se osjećati sigurno i stabilno u blizini svog muškarca. Mislim da je to najvažnija stvar za svaku ženu. A ja sam ta koja želi takav odnos!Za mene je najvažnije poštovanje. Ali ono što najviše cijenim kod muškarca je da me nasmijava. Jako mi je važno da se s partnerom smijemo i razumijemo. Htjela bih pronaći otvorenu osobu poput mene i iznad svega voljela bih da se brine za mene i obitelj

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page