ZORICA-ZORKA"ZIVIM I RADIM NA SELU NA SVOM IMANJU ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU" - Najnovije Vijesti

ZORICA-ZORKA”ZIVIM I RADIM NA SELU NA SVOM IMANJU ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU”

velj3,2023

Interesi
Sport, ples, aktivnosti na otvorenom, shopping, psihologija, biznis, kazalište, crtanje, umjetnička gimnastika i plivanje.Od djetinjstva sam bila vrlo aktivna i Volila prirodu. :)) Slobodno vrijeme provodim u poljoprivrednim radovima. Imam svoj staklenik i uzgajam razne vrste povrca i jagodee. Također, volila bih putovati. Živio sam mnogo godina u inozemstvu, ali sada sam se vratila u Srbiju. Volim stvarati udobnost i sklad u vlastitoj kući. Također, volim kuhati i često pozovem prijatelje.

Licni Opis
Umorni ste od dosadnog života? Je li to sve zato što nemate lijepu azijsku čokoladicu?! Slažete li se sa mnom? Namignem. U meni teče vrela krv, spreman sam pokazati koliko strasti i ljubavi može biti u jednoj dami, spreman sam ti dati cijelog sebe svaki dan. Po prirodi sam vrlo draga i iskrena osoba, samo nažalost u naše vrijeme malo tko zna cijeniti te kvalitete, ali znam da mogu naći osobu koja će to cijeniti u meni, koja ima iste vrijednosti. Ne mogu se nazvati idealnom damom, jer nema idealnih ljudi, ja, kao i svi drugi, imam svoje nedostatke i prednosti. Ja sam iskrena osoba, uvijek kažem ono što mislim. Zato ti sad kažem da-da tebi, piši mi, daj nam priliku da se približimo jedno drugom. Ne želim sjediti ovdje dugo,Ne mislim da nisam bolji od drugih, ali se nadam da ću biti najbolji za svog budućeg partnera. Vidjet ćete da sam aktivna i spontana. Volim se smijati i uvijek pokušavam biti pozitivna. Uvijek pokušavam razumjeti druge i lako sklapam prijateljstva. Iskren sam i otvoren prema svojim bliskim ljudima. Imam sve da svom muškarcu postanem izvrsna supruga, najbolja prijateljica i strastvena ljubavnica!

Tražim
Govoreći o osobi koju želim upoznati, mogu reći jednu stvar: molim vas, budite iskreni sa mnom. Nema potrebe za lažnim riječima i obećanjima. Tražim otvorenog, vedrog i mudrog muškarca. Nije me briga za tvoj izgled, tvoju visinu, osobni prihod, nacionalnost ili godine. Za mene je najvažnije kakav odnos imamo jedni prema drugima. Bude li postojalo poštovanje i razumijevanje, zajedno ćemo prebroditi sve poteškoće koje nam se nađu na putu.Tražim svog pravog muškarca dobrih misli i otvorenog uma. Želim pored sebe vidjeti samo pozitivnu osobu jer sam jako pozitivna i optimistična. Željela bih upoznati ljubaznog i pristojnog čovjeka koji je ozbiljan u svojim traženjima i planovima za svoju budućnost. Treba biti svoj i ne treba se bojati reći što misli i osjeća. Želim pronaći nekoga kome mogu vjerovati i voljeti te s njim provesti ostatak života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page