IVAN ŽIVI SA 3 ŽENE I ŽELI 50 DECE! Svaku noć provodi s drugom, a ako ga neka naljuti, čeka je ova KAZNA od mesec dana

Kako možete da vidite po naslovu ovog članka pisat ćemo o mnogoyenstvu, koja je sve više prisutnija u celom svetu. Naime, jako veliki procenat ljudi ne razume običaje u Islamu, koji dopušta muškarcima koji su imućni i mogu da se brinu za više žena a da sa njim stupe u bračne odnose da im rađaju decu a da se oni za njih materijalno brinu. Mi tako danas pišemo o delu iz Rusije, gde živi jako veliki broj muslimana, a jedan od njih je i Ivan Sukov koji je na samom početku imao suprugu Nataliju.

On se nakon toga još dva puta legalno oženio, a sve se jako lepo slažu i svaka od njih misli da je ona njemu u stvari prva supruga. Inače, on je sa prvom svojom suprugom u braku bio punih 11 godina, kada joj je predložio da oženi još jendu ženu, na što je Natalija i pristala. Na samom početku se ona nećkala ali ju je slimio sa time da ima jako veliku želju da oni svi zajedni jednog dana imaju veliku porodicu.

Ivan Sukhov je iz malog grada u Rusiji gde je život počeo sa svojom zakonskom suprugom Natalijom. Međutim, ostale dve žene takođe smatra suprugama a sve tri su pristale da budu u ovakvoj vezi.Sa svojom prvom zakonskom ženom je bio u braku bio 11 godina kada je rešio da život nastave u ovakvoj vezi.

Natalija, u početku nije bila za to, ali je kasnije popustila kada ju je ubedio da zaista želi da ima veliku porodicu. Njegova želja je da ima 50 dece.Danas on ima 10 dece sa Natalijom je dobio 6 dece, a sa Anom ima troje a poslednje žena Madina te je ušla u porodicu a i sa njom ima nameru da dobije koje dete. Inače, žive u trosobnom stanu svaku noć je u jednoj sobi a ako ga jedna naljuti ili se posvađaju sa njom nema kontakte po jedan mesec. Pišita nam vaša mišljenja o ovome svemu u komentar ispod teksta.

Medina se zaljubila u Ivana kada je videla prilog i njemu na lokalnoj televiziji i odmah odlučila da će živeti s njim čak ako se njena porodica ne složi sa tim.

Oni žive u stanu sa 3 spavaće sobe i Ivan svaku noć provodi sa drugom ženom, a ako ga neka naljuti, ne dolazi joj u sobu po mesec dana.Njegov cilj je da ima 50. dece sa što više žena, a jedini uslovi za novu ženu su mu da bude visoka i mršava.

IZVOR.KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page