VELIBORKA”MUZ ME ZAPOSTAVLJA I VIDJA SE SA DRUGOM ZELIM DRUZENJE”

sij29,2023

LIK
Ja sam draga i privržena žena koja se pridružila ovoj internetskoj stranici za upoznavanje. Brižna sam i odana. Vjerujem u Boga i imam kršćanske vrijednosti u krvi, ali sam tolerantan prema drugim religijama ili čak nevjernicima. Prijatelji me smatraju srčanim i uvijek spremnim pomoći ženi. I ja sam uspješan u poslu, ali nisam uspješan u privatnom životu, možda ćete to promijeniti?Smirena sam osoba, ne mislim da sam najveća žena na planetu, ali uživam u čitanju, uglavnom klasičnom. Imam veliku obitelj i uživam u blizini svojih prijatelja i obitelji, jako ih cijenim. Ja sam jedan muškarac, žena, kada volim, volim svim srcem, to je i za mene vrlo važno.

INTERESI
Volim fitness i vodim zdrav način života. Također sam puno čitao. Volim plesti duge zimske večeri. Obožavam pogledati dobar stari film ili igrati poker.Živim vrlo aktivno, u potpunosti uživam u tome. Ne mogu reći da sam osoba koja je posjetila sve zemlje ili koja zna mnogo jezika, ali volim sport, trudim se održati sebe u formi i zdravom. Ne mogu zamisliti svoj život bez bliskih prijatelja i obitelji, oni me inspiriraju svakim danom i to je razlog za život. Ali također bih želio pronaći svoju drugu polovicu ovdje, biti potpuno sretan.
pozdrav, ako čitaš moj profil, onda si sretan jer si upoznao ženu kakvu trebaš, ljubaznu, strastvenu, koja voli eksperimente, uvijek je otvorena za nove stvari. Volim šetati na svježem zraku, čitati, sastajati se s prijateljima, volim uzbudljiva putovanja, razgovor s ljudima, šalicu kave u kafiću i promatranje prolaznika. Analiziram sve što se događa okolo i razumijem da ne ovisi sve samo o nama. Sudbina ponekad sama odlučuje hoćemo li upoznati svoju srodnu dušu ili ne.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći voljenog i privrženog muškarca koji se pridružio ovoj internetskoj stranici za upoznavanje s ozbiljnim namjerama. Moj muškarac bi trebao biti odan i toplog srca. Stalo mi je pronaći čovjeka s dubokom željom da živi i promijeni život zauvijek. Moj muškarac mora biti senzualan, brižan, znati kako napaliti ženu i usrećiti je. Također bih voljela imati muškarca s dubokim smislom za humor. Cijenim muškarce koji vjeruju u Boga, ali nikad ne osuđujem nevjernike.Tražim jedinog i zauvijek. Jednostavan muškarac pun ljubavi, koji je spreman voljeti me i koji je spreman osjetiti moju ljubav na svaki način. Volim biti zajedno cijelo vrijeme, dijeliti sve misli, svaki svijetli trenutak zajedno. I želim konačno reći “Nisam sam”.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page