RADIJANA”ZIVIM I RADIM U NJEMACKOJ I IMAM 31 GODINU ZELIM DRUZENJE”

LIK
Ja sam strastvena, iskrena, nježna i ženstvena dama koja je već dugo slobodna…imam veliko dobro srce, otvoreno za ljubav i toplinu! Ovdje želim pronaći ozbiljnu vezu u kojoj ćemo moj muškarac i ja biti sretni. Prava žena bi trebala biti čuvarica kuće, pružiti muškarcu udobnost i brigu, nježnost i radost! I spreman sam na to! Sigurna sam da će pored mene moj muškarac blistati od sreće! Ne bojim se izaći iz svoje zone komfora, volim stvarati, volim putovati i mijenjati mjesto stanovanja. Ali u isto vrijeme jako volim primati goste, volim kuhati i iznenaditi. Skroman sam i ljubazan. Nikad se ne vrijeđam, uvijek ulazim u situaciju drugih ljudi. Vjerujem da ljudi uvijek trebaju postavljati ciljeve i ići prema njima. Vrlo sam orijentiran na ciljeve. Volim čitati poeziju i pjevati, voditi zanimljive razgovore.

INTERESI
Jako volim čitati, baviti se sportom, kuhati, jahati, popravljati automobile)) čudno?)) ali stvarno mi se sviđa,Vjerujem da se čovjek ne može zaljubiti u drugoga dok nije zaljubljen u sebe. U sebi osjećam dovoljno topline i sreće da volim drugu osobu. Ili možda čak dva. Ipak, želim da shvatite što mislim na pravi način, haha. Mislio sam na naše buduće dijete. Tako me zanima odakle ti sada čitaš moj profil. Možete biti na drugoj strani naše kugle, to je nevjerojatno, zar ne? Pišite mi, molim vas, stvarno bih volio znati više o vama,Često radim od kuće, pa vježbam kod kuće (joga, ples), volim igrati društvene igre u društvu i ponekad organiziram druženja s prijateljima kod kuće.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Muškarca koji će me rastopiti jednim dodirom, koji će me izluditi jednim pogledom. Nekoga da se osjećam sretnim jer mu mogu dodirnuti snažno rame, poljubiti ga i zaboraviti na zajednički doručak! Volim ležati u krevetu ujutro i ne ustajati rano, ali to zajedno čini tako lijepo) Želim da se pravi muškarac osjeća kao prava žena pored njega. Glavne kvalitete voljene osobe su pristojnost, ljubaznost i osjetljivost. Želim zajedno graditi povjerenje i razumijevanje, vjerovati jedni u druge i graditi istu svijetlu budućnost! Spremna sam prihvatiti čovjeka onakvim kakav jest….Tko može postati središte moje ljubavi i naklonosti je osoba koja vjeruje u ljubav. On je odgovoran, nježan, romantičan, koji se zna šaliti i nasmijati sam sa sobom. Cijeni obiteljske odnose. Ne boji se prevladati teškoće koje se mogu dogoditi tijekom života. Vjeruje u čuda, a ponekad i sam može učiniti prekrasne stvari. Ako si ovo ti, a slobodni ste, pišite mi!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page