JACA”MLADA SAM OSTALA UDOVICA ZELIM NOVU PRILIKU JAVITE MI SE”

LIK
Mogu sebe opisati kao mirnu, brižnu, točnu osobu. Vrlo sam ljubazan i otvoren. Vjerujem da svi moramo preuzeti odgovornost za svoje živote, djela, postupke i naravno riječi. Ja sam općenito vrlo odana osoba, odan prijatelj, odan partner. Ne mogu podnijeti nikakvu izdaju. Duboko sam uvjeren da se prema drugima moramo ponašati onako kako želimo da se drugi ponašaju prema nama i živim po tom principu.Što mogu reći o sebi..da vidimo.. pa ja sam vrlo ljubazna i nježna djevojka. Volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i dijeliti svoju toplinu s predivnim svijetom! Ja sam staromodna dama i cijenim neprolazne obiteljske vrijednosti, ne želim gubiti vrijeme na neozbiljne veze i usputne sastanke. Tražim svoju srodnu dušu da nađemo zajednički put i da ga prođemo.

INTERESI
Imam mnogo hobija i, da budem iskren, čak ih je teško sve imenovati, ali pokušat ću se sjetiti nekih. Luda sam za pjevanjem, koncertima, zabavama, chilanjem s bliskim prijateljima i sportom. Ali volim i obiteljske praznike, pečenje, kuhanje, pisanje izmišljotina, toplu kavu uz kamin. Ovi moji hobiji pokazuju pravog mene, moju dušu i moje srce. Ponekad obožavam glasne zabave, ali ponekad – odmor kod kuće uz kakav film i šalicu kakaa.Jako volim plivati ​​i zato idem na bazen. Aktivnost mi je jako važna! Također jako volim kuhati! Volim isprobavati sve novo! Iznimno mi je važno razvijati svoju osobnost. Volim puno čitati i dobivati ​​nove informacije.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Jako bih želio upoznati mudrog, pažljivog, pouzdanog i brižnog partnera. Tražim osobu jake volje i cilja, onu koja zna što želi od života. Nadam se da ću život provesti s onom koja će mi pružiti bezuvjetan osjećaj ljubavi, sigurnosti i povjerenja u budućnost. Tražim nekoga tko zna što su odanost, odanost i vjernost.Želim da moj muškarac bude moj san..moja sudbina..jako vjerujem u to. Želim živjeti s njim cijeli život, svaku sekundu provoditi zajedno, držati ga za ruku i gledati ga u oči..ne može biti bolje. Moj san je provesti ostatak života zajedno,Želim pogledati u tvoje oči i tamo vidjeti ljubav, tako nježnu i nesebičnu. Želim muškarca koji će uvijek imati vremena za mene i nas. Ali mogu voljeti samo nekoga tko me prihvaća u potpunosti… takvu kakva jesam. Voljeti i biti voljen. Vjerojatno ću biti najsretnija žena na svijetu ako shvatim da me stvarno voliš. I učinit ću sve da zadržimo našu ljubav. Naš svemir. Znam da mogu poštovati čovjeka ako znam da može preuzeti odgovornost za našu obitel

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link