"ŽENA MU ZATRUDNILA S DRUGIM I ZELI DA ZADRZI DETE DNK TEST JE OTKRIO ISTINU" - Najnovije Vijesti

“ŽENA MU ZATRUDNILA S DRUGIM I ZELI DA ZADRZI DETE DNK TEST JE OTKRIO ISTINU”

Prevara u vezi je nešto što će neko jako teško oprostiti, ali kada se afera „završi“ i trudnoćom, situacija je jako komplikovana.Svaka prevara za onog koji je trpi jeste teska i stresna stvar i ponekada razlog iz kog ne zelimo vise ostati s tom osobom u bilo kakvoj vezi,takve stvari obicno nam nanose veliku emocionalnu stetu i jako se tesko oporaviti od njih,ali ako uz prevaru se dogodi jos i neplanirana trudnoca to ovakvu sitaciju cini jos i mnogo gorom i komplikovanijom i tezom

Jednostavno sa ovakvom situacijom se strasno tesko nositi i izdrzati je,a jos je teze i komplexnije ako se radi o ozbiljnoj vezi ili braku kao sto je rec u nasoj prici koju vam prenosimo i jako cesto partneri ovakvih osoba poslednji saznaju sta se desava i izuzetno im je tesko i bolno nositi se s tim i na neki naicn prevazici i resiti ovakvu stiuaicju koja je izuzetno bolna i teska

Upravo u toj nezgodnoj situaciji se našao jedan oženjeni 41-godišnji muškarac. U braku sa svojom 36-godišnjom suprugom ima dva sina od devet i sedam godina, međutim njegova žena nedavno je imala aferu s drugim muškarcem nakon koje je ostala trudna. I odlučila je da zadrži dete, a od svog supruga je zatražila da se ponaša prema tom detetu kao otac.

Zbog nezavidne situacije, iz koje nije znao kako da izađe, muškarac se obratio poznatoj terapeutkinji Deidre, na portalu The Sun, zamolivši je za savet, prenosi Jutarnji.hr.

Objasnio je da je dobio ponudu za posao u Americi i da bi trebalo da se zbog novog posla preseli. Ali, ne zna da li bi trebalo da sa sobom povede i celu svoju porodicu ili da se razvede i uzme svoja dva sina sa sobom. Problem je u tome što biološki otac još nerođenog deteta njegove supruge, ne dozvoljava da se ona s njihovim detetom preseli.

Ipak, Deidre je muškarcu rekla da se zapita zašto se njegova supruga odlučila na prevaru i kako se on kao suprug ponašao prema njoj. Verovatno se osećala kao da je na dnu vaših prioriteta, pojasnila je terapeutkinja naglasivši da bi oni kao par trebalo da sednu i razmisle mogu li se vratiti u svoj „stari brak“ i nastaviti to što su izgradili uz napomenu da je svako preseljenje, ali i trudnoća, popriličan stres za sve, a posebno za decu.

IZVOR:KRSTARICA.COM

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page