DUNJA”IMAM 29 GODINA RASTAVLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE”

Interesi
Volim prirodu, pokušavam spasiti naš planet, a također pomažem beskućnicima. Ovdje imamo humanitarnu organizaciju, čistimo ulice i parkove, pomažemo beskućnicima i mislim da radimo jako dobre stvari. Ja sam sanjar, volim putovati i nadam se da ću jednog dana vidjeti mnoge zemlje.Moji hobiji nisu originalni – putovanja, kuhanje, čitanje, ples, glazba i sport. Što drugo? Moda i umjetnost. Mnogo brinem o svom zdravlju i nadam se da ću naći muškarca koji će biti isti. Želim da budemo zdravi i sretni, zato moramo biti aktivni. Koji je tvoj omiljeni sport? Hoćeš li sa mnom podijeliti svoje interese?

Self Description
Ja sam pametna i privlačna žena koja zna što želi. Odrasla sam na farmi, tako da mogu raditi puno stvari po kući, obožavam i životinje, posebno slatke krave. Trenutno živim u gradu, ali često posjećujem farmu svojih roditelja na selu. Radim za osiguravajuće društvo. Ja sam erudita, lijepa i iskrena žena. Samouvjerena sam i nadam se da ću naći sličnog muškarca.Pogledaj me! Ja sam stvaran i živ. Ja sam osoba koja svoju ljubav i svoj sretan život želi podijeliti s nekim posebnim. Osim toga, odan sam, pošten i strastven, ljubazan i senzualan, neovisan i ozbiljan. Ovdje sam da ostvarim svoj san i budem sa svojim voljenim. Pišite mi, saznajte više o meni i obećavam da ću vam ukrasti srce!Ja sam vrlo optimistična i vesela žena. Moji prijatelji kažu da sam vrlo vesela, pozitivna, otvorena srca, prijateljski nastrojena, dobrotvorna. Ja sam vrlo radosna, svrsishodna, iskrena, aktivna osoba puna ljubavi. Volim pozitivne i zanimljive ljude. Najveće zadovoljstvo i gotovo maksimalno zadovoljstvo osjećam kada mi se ostvaruju snovi, kada se smiješim, komuniciram sa zanimljivim, višestranim i ugodnim ljudima

Tražim
Tražim svoj savršeni par. Dugo sam sam samac i nije baš cool biti sam, pogotovo kad sam mlad i seksi, zar ne? 🙂 Dakle, ovdje tražim muškarca koji će me voljeti svim srcem i brinuti se za mene, usrećiti me. Pokušat ću mu biti najbolja djevojka i žena! Trebam ga kao zrak! Želim da bude hrabar, ljubazan, pametan, vrijedan, inspiriran mnome. Želim biti njegova muza. Razgovarajmo pa ćemo vidjeti!Želim razgovarati o svom savršenom muškarcu. On je ljubazan, strastven, pametan i pozitivan. Nadam se da ima dobar smisao za humor jer se volim smijati. Uvijek nastojim biti optimista i želim da moj budući partner bude takav. Treba mi netko tko je psihički zreo. Samo pravi osjećaji između muškarca i žene mogu usrećiti ljude. Trebam takvu osobu u svom životu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link