SLAĐA,31 GODINA”SPREMAM SE ZA NOVI POTEZ U ZIVOTU DALI SI SPREMAN SA MNOM JAVI MI SE

LIK
Zašto kažu da su sve djevojke iste? Nije istina, svi su različiti, samo se bojimo odmah otvoriti, ali ja sam već toliko umorna od samoće da sam prije čekala princa na bijelom konju, ali sada sam shvatila da ako se zavališ , onda ću ostati sam, zato sam tu. Ja sam emotivna djevojka i svaka mala stvar učinjena za mene može postati praznik, ne trebam brda pomicati da bih privukla pažnju, važno mi je da je moj muškarac tu i dragi mu je važan. A što je za tebe glavna stvar kod djevojke?Po prirodi sam jako ljubazna i otvorena osoba i nastojim na svijet gledati pozitivno. Jako volim samorazvoj, što je korisno za moj rad, jer što više znanja imam, to je više profesionalizma. Unatoč svim pozitivnim stranama, pokušavam logično procijeniti situaciju i donijeti ispravne odluke. Ovo pomaže u mnogim situacijama. I meni puno pomaže moja ljubaznost i otvorenost, a nadam se da će mi pomoći da pronađem svoju srodnu dušu.

INTERESI
Oduvijek sam voljela njegovane ljude i vjerojatno je ta ljubav prema ljepoti utjecala na moj rad. Jeste li ikada čuli za takvo zanimanje kao što je kozmetolog? Riječ je o osobi koja pomaže ljudima riješiti kožne probleme i time ih učiniti sretnijima. Jako sam ljubazan i volim pomagati ne samo ljudima, već i životinjama. Za mene je to kao mala dužnost pomoći našim manjim prijateljima. Sada je svijet jako zao, i ne možete izgubiti dobro, danas ću ja to učiniti za vas, a sutra ćete se vratiti meni, sve se vraća kao bumerang.Od djetinjstva sam jako volio pjevati. Rođaci su me kao dijete molili da pjevam na praznicima i ja sam to s veseljem činila. Pjevanje nisam prestao voljeti ni u svojim godinama, ali to mi je samo hobi. S vremena na vrijeme dobijem inspiraciju i mogu fotografirati što god poželim, to me jako razveseli. A ponekad se okušam i kao model kad me slikaju.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Iznutra sam vrlo romantična priroda, mislite li da sada ima puno takvih djevojaka? Meni je važno da moj čovjek živi sa mnom i za mene, a ja ću živjeti s njim i za njega. Ako planirate večer za mene za dvoje, onda sigurno nećete požaliti, jer ću vam dati dvostruko više emocija, ako ste sretni, onda sam ja sretan, sve je vrlo jednostavno. Ljubav se ne može dotaknuti, možete je samo osjetiti, možete li mi pomoći?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link