JASNA”OSTALA SAM MLADA BEZ MUZA I USAMLJENA SAM JAVITE MI SE”

LIK
Jako sam vesela, nježna, aktivna, nasmijana, društvena i simpatična plavuša. Volim putovati, učiti nešto novo, uvijek sam otvoren za nove emocije i iskustva, spreman na sve eksperimente. U meni uvijek ima puno energije i želio bih je podijeliti sa svojom srodnom dušom. Vrlo sam kreativna, pa je to vezano uz moj posao. Imam mnogo različitih hobija i interesa: volim plesati, plivati, baviti se sportom, kuhati, slikati i ići u kupovinu. Također sam nježan i brižan, uvijek spreman moralno podržati svoju drugu polovicu. Uvijek mi je zanimljivo i zabavno sa mnom, želim svoje pozitivne emocije prenijeti svom partneru.olim život, volim djecu i tražim ozbiljnog, dobrog, poštenog muškarca za brak. Želio bih upoznati svoju pravu ljubav i najboljeg prijatelja, nekoga tko dijeli moj temperament i interese. dobar sam slušatelj i volim šutnju. Želim dati sve svom muškarcu kao ženi, ženi, prijatelju i ljubavniku. Spreman sam za temeljnu promjenu u svom životu i nadam se da ću stvoriti snažan, skladan brak temeljen na ljubavi, duhovnoj bliskosti i međusobnom razumijevanju. Vjerujem da ću ti biti žena puna ljubavi!

INTERESI
Ja sam mlada i aktivna djevojka i imam mnogo hobija. Volim plesati i baviti se sportom. Ples i sport pomažu mom tijelu da bude fleksibilno, privlačno i zdravo. Volim se slikati, pozirati za fotografiju. Jako uživam pjevati karaoke. Idemo na karaoke s prijateljima. Zaista uživam kuhati. Najviše od svega volim kuhati meso. Volim putovati, posjećivati ​​nova mjesta. Volim plivati ​​u moru, jezeru ili bazenu. Osim toga, volim psihologiju i astrologiju. Svoje slobodno vrijeme nastojim posvetiti sportu i aktivnom odmoru.Kao i druge djevojke, svakako pokušavam paziti na svoj izgled i provodim puno vremena radeći upravo to. Nekoliko puta tjedno posjećujem teretanu i pokušavam se pravilno hraniti. Nemam loših navika. Također volim provesti vrijeme čitajući neku zanimljivu knjigu. Volim putovanja i tražim pravog saputnika)))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
O partneru Trebam hrabrog, pažljivog, brižnog, veselog i odgovornog partnera. U vezi mi je najvažnije povjerenje, odanost i iskrenost. Htjela bih muškarca koji bi sa mnom dijelio moje hobije, bio otvoren za nova iskustva i podržavao moje ideje. Želim se osjećati kao kameni zid sa svojim partnerom, brinuti se jedno o drugome, reći sve, pronaći kompromis, večerati navečer i zajedno se opustiti nakon napornog radnog dana. Voljela bih da moj muškarac zna iznenaditi i biti nepredvidiv. Ako ste ovo pročitali i spremni ste naučiti više jedni o drugima, možda ste vi taj?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page