MIRSADA(33)”RADIM KAO MASERKA I ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE”

LIK
Ja sam duhovita i aktivna mlada žena. Zrela sam u svojim godinama i obrazovana. Ako me želite bolje upoznati, mislim da biste mi trebali pisati i nećete se razočarati. Obećanje. A moji bi prijatelji rekli da sam – dobro odgojena, velikodušna djevojka s dobrim smislom za humor.Ocjenjujem se kao lijepa i ljubazna dama. Velikog srca i želje da svaki dan nauči nešto novo. Ja sam nježan, lijepo odgojen, talentiran! Mislim da je ugodno biti u mojoj blizini, da sam dobra prijateljica i da ću biti odlična žena za svog muškarca. Lako nalazim kontakt s ljudima, jer sam otvoren u komunikaciji!Svrhovita, samouvjerena žena, koja voli učiti nešto novo i mrzi sjediti i ne raditi ništa. Po mom mišljenju, idealna žena mora biti idealna u svemu: mora biti pametna, zanimati je za mnoge stvari, biti savršena žena i draga majka svojoj djeci. Tražim čovjeka koji će postati moja druga polovica, za kojeg ću biti cijeli svijet. Ovaj čovjek će biti sretan sa mnom, učinit ću mu život šarenim i zanimljivim. Sa mnom mu nikada neće biti dosadno, naša će kuća uvijek biti čista, svježa i lijepa, a moj budući suprug osjećat će se kao najsretniji i najvoljeniji čovjek na svijetu. Glavna stvar je uzajamna i iskrena ljubav. Vrlo je važno: ljubav prema čovjeku, roditeljima i djeci. Jer se slažem s nepoznatim autorom: “Ljubav je simbol vječnosti. Briše svaki osjećaj vremena,

INTERESI
Volim manekenstvo, fotografiju, putovanja i duge šetnje. Zanima me psihologija, jer me zanima kako različite stvari utječu na ljude. I znate, psihologija mi pomaže da razumijem više. Također volim kinematografiju. Volim gledati način na koji ljudi snimaju filmove i rezultate koje postižu.Volim kuhati. Volim sport i šetnje po plažama. Volim voziti bicikl. Volim snimati svoj život kamerom! Volim ići na lijepe odmore. Volim čitati povijesne knjige i pokušavam se razvijati svaki dan! Ne mogu mirno sjediti, aktivan sam i zato se uhvatim svake aktivnosti i odradim je. Volim učiti šminkanje. Mislim da mi neće biti dosadno sa mnom…. želite li sami provjeriti?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim finog muškarca koji zna puno o ženama. Također je važna njegova pažnja i briga. Moj čovjek je jednostavan čovjek koji je spreman promijeniti svoj život i zajedno graditi sretnu budućnost.Ljubazan, velikodušan, pričljiv. Netko tko će moći podržati u teškom trenutku. Ne ljubomorna!)) Jer želim muškarca u kojeg ću imati puno povjerenje! Voljela bih da moj muškarac voli putovati. Tak mi je također važno da ima dobar smisao za humor!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page