JANA”IZ BUGARSKE SAM I PRICAM TVOJ JEZIK ZELIM DRUZENJE JAVITE SE”

LIK
Ja sam nježna, topla i brižna djevojka velikog srca koje čezne za ljubavlju. Ne volim dramu u životu, uvijek se trudim drugima pružiti dobro raspoloženje i vidjeti njihov osmijeh! Volim biti stalno u pokretu)Kad sam bila dijete uvijek su me zvali mala princeza. Voljela sam sve lijepo, neobično i svijetlo. Kad sam odrastao, počeo sam crtati i najvjerojatnije me to potaklo da se obrazujem za umjetnika. Moji stavovi su uvijek bili drugačiji od stavova mojih vršnjaka, uvijek mi je bilo zanimljivo komunicirati sa starijima od mene, jer su me iskusne osobe uvijek obožavale. Ja sam djevojka koja je postizala svoje ciljeve. Vrlo sam ambiciozna, vesela i karizmatična. Volim gledati omiljene TV emisije i slušati glazbu, čitati knjige i kuhati. Samo uživam u životu i uživam u njemu)))

INTERESI
U slobodno vrijeme šetam vrtom, čitam knjige, plešem i bavim se istezanjem. Ples, klizanje, plivanje, putovanja. Želim postati glumica, otvoriti vlastitu marku odjeće i kozmetički salon, a uz to i proputovati svijet. Imam odličan stav prema sportu. Bavim se fitnesom, plesom i istezanjem. Jako volim putovati. Bio sam u Bugarskoj, Gruziji, Turskoj, najviše mi se svidio turski grad Antalya, tamo je jako lijepo, more, priroda, atmosfera. Želio bih posjetiti zemlje kao što su: Bali, Tajland, Italija, Švicarska, Amerika, Grčka i druge.Ubrzo nakon crtanja shvatila sam da bih se htjela okušati u modelingu. Nakon nekog vremena stvarno sam uspio postići dobre rezultate u ovom području djelovanja i neću stati. Jako volim sudjelovati na modnim revijama, šetati modnom pistom i biti u središtu pozornosti. Kad nemam posao, slobodno vrijeme radije provodim s prijateljima ili rodbinom. Volim plesati i pjevati, to mi pomaže da se opustim))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim da moj muškarac točno zna što želi od svog života i s kojom ženom želi biti! Netko tko je u stanju razumjeti i podržati u teškoj situaciji. Osoba sa smislom za humor i pametna. Onaj koji je spreman riskirati za dobrobit žene koju voli. I uvijek ću odgovoriti na njegove osjećaje. Tražim muškarca s kojim je zanimljivo biti u mojoj blizini u svakom trenutku, s kojim uvijek postoji tema za razgovor i s kojim je tako lijepo šutjeti… Gledajući me, mnogi ljudi mogu pomisliti da ova djevojka ima mnogo obožavatelja, ali želim reći da mi treba samo jedan, pravi muškarac koji će za mene postati smisao mog života)

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page