IRMA"JA AM SAMOHRANA MAJKA I IMAM 28 GODINA ZELIM DRUZENJE" - Najnovije Vijesti

IRMA”JA AM SAMOHRANA MAJKA I IMAM 28 GODINA ZELIM DRUZENJE”

pro28,2022

LIK
Ja sam vrlo prijateljska i iskrena žena. Ja sam kao malo mače, vrlo sam nevina i čista i ponekad se želim igrati, ponekad gunđati kao mačka i purpuriti. Ja sam vrlo romantična žena i mislim da mogu pronaći romantiku u svim aspektima života i prenijeti je drugim ljudima. Ja sam vrlo vesela osoba. Imam nevjerojatan smisao za humor. Ja sam veliki prijatelj i uvijek spreman pružiti ruku pomoći svakome pa čak i meni nepoznatim ljudima. Vjerujem u karmu i mislim da ljudi trebaju činiti više dobrih stvari, i to vrlo iskreno iz srca, slažete li se sa mnom?Ja sam žena sa strašću u očima! Volim postavljati ciljeve i postizati ih. Uvijek držim riječ i nikad ne dajem prazna obećanja. Nježna sam i draga, cijenim romantiku u vezama i vjerujem u beskrajnu ljubav. Ako tražite ženu koja nije samo lijepa nego i ljubazna, odana, orijentirana na obitelj, onda se nadam da ćete obratiti pažnju na mene. U jednu stvar, potpuno sam siguran da ne mogu živjeti ovaj život bez ljubavi, nježnost i strast. Sve što želim je voljeti i izražavati svoju privrženost, nježnost i naklonost svom suncu koje ću uskoro pronaći. Ja sam mala znatiželjna žena, koja vjeruje da prava ljubav postoji! Vrlo sam pošten i lakovjeran. Energičan sam i svrhovit. Mislim da će svi vidjeti sve u mojim očima, pa neću lagati. Volim eksperimente. Mogu se zamisliti na različite načine. O da! Nemam komplekse! Pomaže mi u životu, posebno u vezama. Volim otkrivati ​​nešto novo za sebe i svog partnera. Ne mogu zamisliti dan u svom životu bez radosti i smijeha. Smisao za humor i ljubav prema životu pomažu mi da živim lako i sretno, sa širokim osmijehom na licu! Volim obogatiti svoj život emocijama, sretnim trenucima i uživanjem!

INTERESI
Imam različite hobije i interese. Prije svega, vrlo sam fleksibilan i uzbuđen što ću naučiti više jer život ne stoji na jednom mjestu i želim ga pratiti svaki put kada imam takvu priliku! Nastavljam učiti i trenirati gotovo cijeli život. Nema posjeda koji bih mijenjao da izbrišem te godine u sportu jer su me one učinile osobom kakva sam danas. Tenis je moja strast! Također ne zaboravljam na teretanu i sport općenito, jako volim aktivan odmor. Volim šetnje gradom, vožnju biciklom, penjanje i fotomodeling.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim dobrog i iskrenog muškarca koji će mi dati svu svoju ljubav. Moj muškarac bi trebao biti brižan, pažljiv, ljubazan, pametan i karizmatičan. Trebao bi imati dobar smisao za humor, biti spreman stvoriti obitelj i preuzeti odgovornost. Također bi trebao biti vjeran. Ne zanimaju me tvoje godine, važnije mi je da živiš zdravo i da nemaš loše navike.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page