RATOMIRKA"ZIVIM I RADIM NA SELU I ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

RATOMIRKA”ZIVIM I RADIM NA SELU I ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE”

pro24,2022

LIK
Susret dvoje ljudi je susret dva kemijska elementa. Reakcija se možda neće dogoditi, ali ako se dogodi, oboje se mijenja. Želim ostati tajnovit da ne pišem floskule iz želje da se što prije udam. Radije ću čekati čovjeka za kojeg će naše poznanstvo biti uspjeh, a naša obitelj će postati mala kućna tvrđava. Ljubitelji života, spremni za ozbiljnu vezu, pišite. Ponekad znam biti hirovita i tvrdoglava kao sve djevojke, elegantna u restoranu i u stanju sivu svakodnevicu učiniti dosadnom i toplom. Volim sunce, more, plažu, čitam puno knjiga, luda za cvijećem i mačkama) Po hladnom vremenu mogu ostaviti sve poslove, zamotati se u dekicu kao sushi i ležati ovako cijeli dan uvijek ostajem optimista, vjerujem u dobrotu i ljude, sanjam da upoznam vrijednog čovjeka koji voli udobnost doma,

INTERESI
Odlasci u restorane; Kuhanje; Putovati; Planinarenje/aktivnosti na otvorenom; Ples; Gledanje filmova; Kupovina; Imati kućne ljubimce; Čitanje; Sport/tjelovježba; Igranje karata/šaha; Glazba/instrumenti za sviranje;Karakterizira me da sam sretna, nasmijana i pozitivno razmišljajuća žena, poduzetnica sam i borac, iskrena sam i puna ljubavi neovisna žena, volim zdrav život, au životu sam trenerica i model, zahvaljujući svojim posao Mogu putovati i učiti o novim kulturama, uvijek se borim za svoje snove i uvijek se volim nasmiješiti životu,Ja sam vrlo vesela društvena osoba, ljubazna, ali jakog karaktera, ponekad znam biti hirovita, ali vjerojatno se radi o svim djevojkama. Također moram priznati, osjećam se lijeno s vremena na vrijeme, ali takav sam, želim znati istinu od samog početka, tako da je reći istinu najbolji način da to saznate. Nadam se da ću ovdje sresti svog voljenog čovjeka!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Cijenim udobnost i sanjam o stvaranju udobnosti u vlastitom domu sa svojim voljenim muškarcem. Muškarci u mojoj zemlji ne cijene žene, zbog čega sam se odlučio ovdje registrirati i pronaći svoju pravu ljubav. Pokraj voljenog muškarca zaboravim na sve: smijem se iskreno, volim toplinom i brigom nježnošću.Nadam se da ću na ovom mjestu upoznati svog budućeg partnera, poštenog čovjeka sa srcem punim ljubavi, koji je spreman izgraditi dugoročnu vezu sa mnom i koji ima planove za brak, želim da moj budući partner bude pun ljubavi, odan a prije svega odgovoran,Čitam knjige, plešem, slušam glazbu, jako volim klasičnu glazbu. S vremena na vrijeme idem u kazalište, pohađam plesne dvorane. Volim sport, posebno biciklizam. Volim cvijeće, vrtlarstvo. Uređenje doma i kreiranje vlastitog dekora moj je lijep hobi kada boravim kod kuće.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page