TEODORA”IMAM 36 GODINA ZIVIM U PRNJAVORU I ZELIM DRUZENJE JAVITE SE”

LIK
Mogu reći da sam prava žena! U meni su spojeni um, veliko životno iskustvo, prava ženska nježnost i gracioznost. Dobre sam mirne naravi, ali volim avanture i uzbudljiva putovanja. Ja sam dobra domaćica, volim udobnost i kada kuća miriše. Volim društvo i nova zanimljiva poznanstva. Moje srce je spremno ponovno pustiti sreću i ljubav, podijeliti život s jakim, mudrim i dobrim čovjekom. Uživat ćemo u zajedničkom životu, dijeleći svoje interese, snove i osjećaje za dvoje.Jako sam romantična i jako je tužno što ljudi danas to zaboravljaju i ne održavaju romantiku i ljubav u svojim odnosima kao prije, ali što se mene tiče – ne želim da moje srce bude hladno i grubo, želim da bude otvoreno i puna ljubavi i strasti i pokazala bih svom muškarcu što mogu učiniti za našu ljubav i našu budućnost i bilo bi iskreno, što je vrlo važno, jesam li u pravu? Ja bih bila tvoj anđeo i štitila te, samo mi reci da li to želiš?

INTERESI
Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom, volim voziti bicikl, skijati, klizati i plivati. Idem u teretanu vježbati jogu, step-aerobik i plesati. Volim ići u kazališta, muzeje. Nalazim vremena za čitanje, gledanje dobrih filmova i jednostavno provođenje vremena u ugodnoj kućnoj atmosferi koju rado stvaram. Samo jedan nedostaje u mom životu – moj voljeni dragi čovjek!Budući da sam nježna i sofisticirana osoba, nedostaje mi izdržljivosti…zato se volim baviti sportom, to u meni razvija čvrstinu. Volim šetati na svježem zraku, crtati..

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nije mi bitna visina, težina, godine i rad muškarca. Najvažnija stvar je iskrenost, dobrota, razumijevanje i sposobnost ljubavi. Bogati unutarnji svijet vrlo je važan. Takvom čovjeku želim dati cijelu sebe i biti u blizini cijeli život. Možemo čak živjeti u maloj i udobnoj kući, uživati ​​u udobnosti i nježnosti u njoj. Sa takvim muškarcem sam spremna da stvorim ljubav i zajedno ćemo sakupiti na svakom slovu ovu značajnu riječ ljubav! Želiš li ovo sa ženom poput mene?Sigurna sam da se čvrsti odnosi temelje na uzajamnim osjećajima i razumijevanju i ako želite imati to razumijevanje, morate biti iskreni prema svom partneru i trebate ga prihvatiti takvog kakav jest i ne pokušavajte promijeniti tu osobu već postati njegova zrak, njegov život i njegovo srce…Netko, bez koga ova osoba više nikada ne bi zamišljala svoje dane. Mislim da je to moguće i zato što sam ja vrlo zrela i mudra žena, znam naći kompromise, zajednički jezik i postati prijateljice, a onda i odlične partnerice i voljela bih to pokazati svom muškarcu, jer bih trebala neke njegove radnje stranu, a onda – budućnost bismo gradili na jednakim dijelovima….
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page