IMAM 35 GODINA I DALJE SAM DEVICA,MUŠKARCI BEZE OD MENE A ZA SVE SU KRIVI MOJI RODITELJI" - Najnovije Vijesti

IMAM 35 GODINA I DALJE SAM DEVICA,MUŠKARCI BEZE OD MENE A ZA SVE SU KRIVI MOJI RODITELJI”

pro8,2022

Imam 35 godina i dalje sam nevina, muškarci beže od mene, a za sve su krivi moji roditelji“
Indijka Sonali Čandra koja živi u Americi tvrdi da je i dalje devica sa 35 godina, a istakla je kako ne planira da se predomisliti po ovom pitanju pre braka.Na vođenje ljubavi ne pristaje bez prstena na ruci, a sve je to ispričala prvi put u poznatom šou programu „Dr Phil“.

– Smatram intimne odnose svetim i posebnim. Zapravo, uopšte ne volim reč ’, više volim ‘vođenje ljubavi’ – objasnila je u intervjuu za Daily Star pa dodala:– Biću spremna za vođenje ljubavi kad nađem ‘onog pravog’. Tražim gospodina koji je moralan i etičan, zgodan, ambiciozan, drži do zdravlja i koji će se prema meni ponašati kao prema kraljici. Želim ono što Prijanka Čopra ima s Nikom Džonasom – rekla je.

Sonali je objasnila da je odrasla s jako strogim i tradicionalnim roditeljima Indijcima, koji su joj zabranjivali društveni život i veze tokom odrastanja Mislim da je takvo vaspitanje jako negativno uticalo na moju sposobnost pronalaska partnera, jer sastanci su zapravo pitanje socijalne veština – rekla je.Čandra se nakon neuspelih pokušaja pronalaska ljubavi prijavila za rijaliti šou „Pet frajera nedeljno“‘ u kojem je bila izolovana od spoljašnjeg sveta s pet muškaraca. Nažalost, ni to joj nije pomoglo.

Kako kaže, većina muškaraca odustane kad čuju da je još devica, a do sad je pokušala s njih devet.Čandra tvrdi da su za sve krivi njeni roditelji Od kad sam postala TV ličnost, javlja mi se velik broj muškaraca koji mi nude brak, ali strah me je da se nalazim s nepoznatim ljudima – rekla je.Ipak, dala je priliku jednom koji joj na napisao kako je rekla veoma romantičnu poruku.

– Ovaj muškarac je zgodan, ambiciozan i malo stariji od mene, pa sam iznenađena da je još uvek neoženjen. Ima neverovatno umirujuću energiju, što je odličan balans za moju živahnu ličnost – rekla je pa dodala:– Osećam se kao da ga poznajem celu večnost i osećala sam se prijatno u njegovoj blizini. Bio je koketan, ali je u potpunosti poštovao moje granice s obzirom na to da sam devica. Nije čak pokušao ni da me poljubi – bila je iskrena Čandra.

Takodje je istakla da vodjenje ljubavi smatra posebnim cinom i da ne zeli da to uradi sa bilo kim vec sa osobom koja c emnogo da joj znaci i nada se da ce ta veza biti za celi zivot,ona je istakla da sebe smatra devojkom visokih moralnih vrednosti koja ceni tradicionalne vrednosti braka i porodice.

IZVOR:LUFTIKA.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page