MARKO OZENIO ALBANKU! : Srđan mu poručuje: Imam 29 godina, nemam ženu, dao bih 1.000 evra za nju

Interesantno je mišljenje Albanki, koje kažu da kod njih statistički dolazi pet žena na jednog muškarca!
Kad se ženi Milutinovću Marko, kad se ženi Albankom devojkom, s lepom Manjolom od Skadra grada… Možda će za 50 godina ovako počinjati jedna srpska pesma o ženidbi Srbina sa devojkom iz Skadra.
Ekskluzivna životna priča na našem portalu o Marku iz Užica koji se oženio duplo mlađom Albankom, izazvala je brojne reakcije čitalaca i pokrenula lavinu komentara.

Zelimo vas podsetiti Marko je Nezenja iz Uzica,otišao do Albanije i pronašao ženu. Prvobitno su mu za jednu devojku tražili 4.000 evra, ali onda je upoznao i oženio duplo mlađu Manjolu (23) iz Skadra, sa kojom sada ima kćerku, a očekuju i sina. Žive u njegovom selu, i bez obzira na razliku u godinama i nacionalnost , imaju skladan brak.

Mišljenja čitalaca su podeljena, jedni odobravaju Markov postupak opravdavajući ga činjenicama kako su Albanke dobre žene, požrtvovane, poštuju svoje muževe i porodica im je svetinja.Drugi smatraju da je Marko načinio veliku grešku, da Srbi ne bi trebalo da se mešaju sa drugim nacionalnostima, posebno ne sa Albankama i da ima mnogo naših devojaka koji bi pristale da žive na selu.

Ali među mišljenjima svakako se izdvojio komentar Srđana sa Fejsbuka koji delimično odobrava Markovu odluku i ženidbu na taj način. Realno, ja imam 29 godina, nisam ni star ni mlad, imao sam jednu koja me izdala i sad razmišljam da, ako se ne oženim do 35. godine, pronađem ženu preko agencije – rekao je Srđan.S te strane podržava Markov postupak, ali je naglasio da nikada ne bi uzeo Albanku za ženu. Ja bih neku Ruskinju ili Ukrajinku, ali Albanka ne dolazi u obzir. Ne volim Albanke, za Ruskinju bih dao 1.000 evra! Svaka čast, ali 4.ooo za Albanku, neka hvala, nije meni do bacanja para.

Ne želim da dam 4.000 evra da bih sutra imao poštenu ženu, onda čemu sve ovo. Stidim se što živim u zemlji sa ovakvim našim curama – kategoričan je Srđan.Ovo su neki od najnovijih komentara:
Dosta ljudi je stalo na Markovu i Manjolinu stranu, jer kako kažu nije bitna veroispovest, važno je da se oni slažu i vole. Za ljubav nije bitna veroispovest, nacionalnost ili godine. Bitno je da se volite i želim vam sreću – napisala je Sanja.

– Albanke su izuzetne žene, lepe, dobre u duši i ginu za mužem i porodicom. Izuzetno vole Srbe i kad te jednom uhvate u svoje ruke više ni jedna žena neće moći da je zameni. Dajem Albankama čistu desetku! – jedan je od komentara koji je pobrao najviše odobravanja.Interesantno je mišljenje Albanki, koje kažu da kod njih dolazi pet žena na jednog muškarca, tako da nemaju baš širok izbor mladoženja, pa se rado udaju u komšiluk.

IZVOR:TELEGRAF.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page