Prokupčanin KUPIO ALBANKU, ona pobegla PRVE BRAČNE NOĆI, ali GORE je ono što se desilo mladoženji iz Šumadije

Veća sramota ostati neudata, nego “poći za drugu veru”
Dok cela Srbija priča o slučaju Prokupčanina koji je kupio mladu za 1.500 evra, a ona mu pobegla prve bračne noći, isplivali su i slični slučajevi u Srbiji.
Osnovno tužilaštvo u Prokuplju pokrenulo je istragu o slučaju prevare u koji je uključen mladoženja iz Prokuplja i mlada iz Albanije. Naime, sumnja se da je Prokupčanin prevaren jer je platio 1.500 evra da bi sklopio brak sa Albankom, ali je ona posle nekoliko sati pobegla iz njegove kuće!

Kako se saznaje, Osnovno tužilaštvo u Prokuplju uputilo je zahtev tužilaštvu u Albaniji da im pomogne u prikupljanju podataka o ovom slučaju.Šumadincu mlada pobela iz kafane
Međutim, ovo nije prvi slučaj “pobegulja”. Šumadincu (40) koji je pre oko godinu dana nameravao da se oženi Albankom dogodila se slična sudbina, ali je njega koštala daleko više,On je dao oko 4.500 evra za mladu i otišao po nju u Albaniju, ali mlada nikada nije stigla u Šumadiju.

– Seli su u jednu kafanu pre ulaska u Srbiju. Zamolila je mladoženju da ode do telefona i pozove sestru još jednom, pre prelaska granice. Nikada se više nije vratila za sto. Izašla je na druga vrata i pobegla – ispričao je poznanik prevarenog Šumadinca.

Na desetine sklopljenih brakova
Veruje se da u Prokuplju i okolini ima još sličnih slučajeva, ali da ih žrtve ne prijavljuju, najčešće zbog sramote. Tako je u Kuršumliji nedavno zabeležena slična situacija, a mladoženja je ostao kratak za 1.000 evra. Ipak, u poslednjih nekoliko godina na desetine momaka iz planinskih i seoskih sredina uspešno su sklopili brak sa ženama iz Albanije,Albanke masovno beže da se udaju za Srbe
Svadbe između Srba i Albanki sve su učestalije, jedni taj trend osuđuju, drugi podržavaju, a evo šta kažu Albanke

– Kod nas statistički dolazi pet žena na jednog muškarca, što znači da oni imaju veoma širok izbor prilikom ženidbe. Ako devojka nije udata i ne studira, a ima preko 20 godina, okolina je tretira “kao da joj je istekao rok” i ne želi je niko. Zato ne odbijaju ni momke drugih nacionalnosti koji bi ih oženili, pa makar to bilo i posredstvom agencije. Za njih je veća sramota ostati neudata, nego “poći za drugu veru”.

– Takođe ne predstavlja im problem ni razlika u godinama, bitno je da je mladoženja situiran, da poštuje ženu, zato se rado udaju za dobrostojeće Srbe i Crnogorce, a ima i onih što se vode logikom – što stariji mladoženja, to bolje jer će pre postati vlasnice svega – rekao je M.V. (37)

IZVOR:SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page