OLIVERA”RASTAVILA SAM SE I ZELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE JAVITE SE”

pro4,2022

LIK
Volim raditi ono što mi srce kaže. Mrzim me pritiskati, odmah pokušavam prekinuti razgovor i otići. Nikad se ne uvrijedim na svoje prijatelje ili obitelj na duže vrijeme. Lakše mi je zaboraviti uvrede da se ne zamaram lošima. Teško mi je mirno gledati što se događa okolo, sjedeći tiho i prekriženih ruku. Uvijek nastojim u svemu sudjelovati i o svemu izraziti svoje mišljenje. Stoga se ponekad moram obuzdati snagom volje da ništa ne ometam. Ako nešto radim, uronim u to s glavom. Obično stvari radim brzo i dobro, jer inspiracija mi uvijek pomaže. Ako me nešto stvarno zanima, potpuno me apsorbira. Sebe bih nazvao marljivom i kreativnom osobom.Mnogi muškarci sanjaju da imaju idealnu družicu, koja bi kasnije postala izvrsna žena i domaćica. A dame, zauzvrat, nastoje razviti pozitivne osobine kako bi neprestano oduševljavale svog partnera. Uostalom, u svakoj obitelji “duša” je žena. Ona postavlja ton za brak, podržava odabranog, gledajući red i atmosferu u kući. Ne volim govoriti o sebi “glasno”, ali mogu istaknuti glavne kvalitete: Mudrost – Ona dolazi s godinama i životnim iskustvom. Ali što se prije pronađe, to bolje. Često se odnosi na sposobnost pronalaženja kompromisa u svemu. Kada je suputnik spreman gledati nogomet zajedno, iako ne voli sport.

INTERESI
Volim fotografirati, i to ne sve. Bitna mi je estetika okvira. Svojevremeno sam pročitao knjigu ’25 lekcija fotografije’. Ovo je izvrstan vodič, pravi dar za one koji se ozbiljno bave fotografijom. Nisam zatvorena osoba, otvorena sam prema ljudima. Volim biti u timu, komunicirati s ljudima. Lako upoznajem nove ljude, pažljivo ih promatram, pokušavam naučiti nešto za sebe. Clifford Simack je moj omiljeni pisac znanstvene fantastike. Njegove knjige o odnosima među ljudima, o dobru i zlu, o smislu života uvijek su me zanimale.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Od škole sam jako volio djela Remarquea, on mi je bio jedan od najskladnijih pisaca, ravan Dostojevskom. Stoga su upravo njegovi romani utjecali na moje poimanje odnosa u kojima je krhkoj ženi muškarac čvrst oslonac, koji ga nadopunjuje i otkriva, čineći ga još jačim. Naravno, nemoguće je razaznati osobnost idealnog muškarca kao kupus za nadjeveni kupus. Ipak, postoji nekoliko osobina jačeg spola koje su ludo upečatljive: 1) Odlučnost i samopouzdanje 2) Sjaj u očima ili interes za život i samorazvoj. Uvijek je upečatljiv. 3) Um i svijest. Kad govorim o ‘svjesnosti’, mislim na razumijevanje situacije i razmišljanje o svojim postupcima unaprijed. 4) kritičko mišljenje 5) sklonost promišljanju 6) Dobar smisao za humor – nikamo bez njega! 7) Humanost 8) Briga za svoje voljene 9) Imati vlastita načela 10) Hrabrost 11) Odgovornost

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page