ŠOKANTNA ISPOVEST SOBARICE HOTELA: “Džep mi je brzo postao PUN, budžovani su se samo ređali”, evo šta im je radila! - Najnovije Vijesti

ŠOKANTNA ISPOVEST SOBARICE HOTELA: “Džep mi je brzo postao PUN, budžovani su se samo ređali”, evo šta im je radila!

pro1,2022

Jedna devojka podelila je 2019. godine svoju šokantnu ispovest, a njeno iskustvo vam prenosimo u celosti.Naime, ona je 2019. godine opisala kakvu je neočekivanu situaciju doživela dok je bila na poslu. Radim kao sobarica na moru u jednom dobrom hotelu, gde dolaze samo ljudi koji su puni para kao brod. Iako je šef dosta gadan i nekada bude težak posao, opet izdržim nekako. Ukazala mi se jedna prilika da spavam sa starijim gostom, za određenu sumu novca – otkrila je ona I potom opisala šta se dogodilo.

– Isprva sam se bojala da ne dođe do šefa pa da ne dobijem otkaz, ali reskirala sam i pristala.. Platio mi je baš dobro, i za mene se pročulo do ostalih budžovana koji su dobri sa njim, za par dana sam imala brdo ponuda i odlučila sam da to radim kao dodatni posao. Kada bi završila u hotelu sa poslom sobarice ostajala bih duže i odlazila gostima u sobe. Tamo bi spavala sa njima i odradila sve što me traže, i za to bih pobrala dobar novac koji ne bih zaradila u tri meseca kao sobarica – rekla je ona.

– Oni su obično stariji muškarci koji su došli poslovno u grad,i koji su već dugo godina u braku pa im se žene više ne sviđaju niti bi spavali sa njima. Šef je oduševljen sa njima jer plaćaju sobe i više nego što treba,i stalno dolaze. Nije svestan da sam ja glavni razlog za to i da je to samo zbog mene, iako mislim kada bi saznao ne bi se bunio sve dokle god se njemu džep puni kao i meni. Sa nekima od njih sam snimila i video snimak za ne daj bože da se nešto desi, mogu se odbraniti na taj način da im pokažem ženama ili kome treba – zaključila je ona.

Istakla je da joj je u pocetku ovo bilo neobicno i trebalo joj je vremena da se privikne ali kada se navikla shvatila je da je ovo veoma profitabilno za nju i da joj je postalo odlican izvor dodatnih prihoda koje je zaradjivala na ovaj nacin i u neku ruku se navikla na ovo,istakla je da su njeno drustvo vecinom trazili stariji i usamljeni muskarci koji su bili siti svojih supruga i zena,takodje je rekla da misli da cak i da je upucen u sve to i sam upravnik hotela ne bi imao nista protiv jer na neki nacin ovo je dovelo i odrzalo dodatne musterije i goste u njihovom hotelu.

IZVOR:365.SRBIJA.COM

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page